PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

Căști inteligente Sennheiser

O experiență auditivă unică, tehnologii ce se adaptează continuu la auzul tău în schimbare. Descoperă noi standarde în domeniul audio cu inovațiile Sennheiser.

Sennheiser este o companie germană de renume mondial în domeniul producției de echipamente audio, cunoscută pentru inovația și calitatea excepțională a produselor sale. Fondată în 1945, compania și-a construit reputația prin dezvoltarea unor soluții audio de înaltă performanță, iar în prezent face parte din Sonova, sub umbrela căreia se află și marca Phonak.

Căști audio Inteligente Sennheiser TVS 200 TV

Căștile inteligente Sennheiser TVS 200 TV îți permit să te bucuri de filmele și emisiunile TV preferate la un volum plăcut nu doar pentru urechile tale, ci și pentru urechile celor din jur. Nu mai este nevoie să dai sunetul la maximum, deoarece aceste căști intraauriculare (în conductul auditiv) de la Sennheiser îți oferă o experiență auditivă nemaiîntâlnită, redând vorbirea clar. Folosește-le împreună cu transmițătorul TV Clear Transmitter și beneficiază de până la 15 ore de streaming și conectivitate la diverse dispozitive. Cu o rază de acțiune de până la 10 m prin conexiune Bluetooth și de până la 15 m atunci când utilizezi TV Clear Transmitter 2, noile tale căști Sennheiser îți garantează că nu vei pierde niciun detaliu rostit pe marile sau micile ecrane. În plus, acestea au nevoie de doar 2 ore pentru o încărcare completă prin USB-C și în jur de 3 ore pentru o încărcare completă prin wireless Qi.

Sennheiser TVS 200 TV îți aduce o experiență audio captivantă fără a fi un dispozitiv medical.

Căști Bluetooth inteligente - Sennheiser ConC 400

Căștile Bluetooth inteligente - Sennheiser ConC 400 sunt alegerea ideală pentru tine dacă dorești o îmbunătățire a calității sunetului și o gestionare a nivelului de audiție fără teste auditive complexe. Cu anularea activă a zgomotului și detectarea sunetului, aceste căști intraauriculare se adaptează la mediul sonor din jur, evidențiind claritatea vocii vorbitorului și eliminând zgomotele deranjante. Cu o aplicație mobilă dedicată - Conversation Clear, ai control total asupra sunetului: doar le pornești și ajustezi nivelul de audiție în funcție de preferințele tale, pe sistemul: plug & play. Conectivitatea universală Android și iOS prin Bluetooth și conectivitatea TV fac din Sennheiser ConC 400 o soluție versatilă pentru a avea parte de experiențe auditive excepționale indiferent unde te afli.

Sennheiser ConC 400 este destinat pierderilor ușoare de auz și este o modalitate perfectă de a te obișnui cu dispozitivele auditive înainte de a investi într-un aparat auditiv modern. Acesta nu este un dispozitiv medical.

Set 860 TV

Setul 860 TV este propriul tău sistem audio de înaltă calitate de la Sennheiser, menit să-ți ofere un sunet clar și îmbunătățit al televizorului. Acest dispozitiv îți permite să reglezi volumul în funcție de nevoile tale, fără a-i deranja pe ceilalți. Cu caracteristici precum reglarea echilibrului stânga/dreapta, profiluri auditive presetate și funcția de creștere a inteligibilității vorbirii, setul 860 TV asigură o ascultare confortabilă și fără efort. Poți chiar să treci de la stereo la mono pentru a obține în fiecare ureche întregul conținut audio al emisiunilor tale preferate.  Cu căști ușoare și o conexiune stabilă pentru o rază de până la 70 m, acest set îți va asigura libertatea de mișcare în timp ce te bucuri de programele TV preferate. În plus, cu designul său sub bărbie, setul 860 TV este partenerul perfect pentru cei care poartă ochelari. 

Nu trebuie să îți faci griji nici în privința bateriei - poți asculta până la 18 ore cu o singură încărcare, așa că îți va fi alături chiar și în timpul unui maraton de câteva ore de vizionare a serialelor TV. Starea bateriei și a conexiunii sunt indicate de LED-uri ușor de interpretat.

Setul 860 TV  nu este un dispozitiv medical.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300