PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

PHONAK ComPilot

Acest flux de accesorii permite utilizatorului să se bucure de apeluri pe telefonul mobil și de o calitate stereo de înaltă claritate pentru sunet multimedia și audio, direct prin aparatul auditiv.

Mulțumită funcției Bluetooth, ComPilot poate fi cu ușurință conectat la o gamă largă de telefoane mobile, smart-phone-uri, calculatoare, tablete, music playere și multe altele. ComPilot poate fi deasemenea utilizat ca o telecomandă, pentru a schimba programul și volumul aparatului auditiv, oferind VoiceAlerts pentru o interacțiune mai ușoară.

Telecomanda Phonak PilotOne

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak. Telecomanda Phonak PilotOne a fost proiectată pentru un impact maxim, ușurința la utilizare și discreție. Creată cu o simplitate inteligentă și cu un design ergonomic, va fi foarte ușor de folosit.

TELECOMENZI

Dispunem de o gamă de telecomenzi care vă ajută în ajustarea volumului precum și în activitățile zilnice (vorbitul la telefon, ascultarea muzicii și privitul la televizor):

  • RC - Remote Control
  • RC-DEX
  • M-DEX
  • UNI-DEX
  • T-DEX

Aplicațiile Smart Phone

Aplicațiile Smart Phone, disponibile atât pentru iPhone, cât și pentru Android, se descarcă online gratuit. Ușor de folosit, cu ghidaj în limba română, acestea permit ajustarea volumului și schimbarea programelor aparatelor, prezentând, după caz și opțiuni mai avansate.

Avantajul acestora este un plus de vizibilitate, orice ajustări putând fi urmărite pe ecranul telefonului. Aceste aplicații pot funcționa direct prin asocierea (“împerecherea”) aparatelor auditive cu telefonul sau prin intermediul unui dispozitiv suplimentar (denumit streamer), în funcție de platforma utilizată.

Philips Remote Control

Telecomanda Philips va ajuta sa schimbați discret volumul și programul aparatului auditiv.

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300