PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

Phonak Audéo Life – primul aparat auditiv reîncărcabil și rezistent la apă!

Pentru Phonak, confortul tău este fundamental. Prin urmare, noul aparat auditiv Phonak Audéo Life (reîncărcabil) poate fi purtat atât la duș, cât și atunci când alergi, fără să-ți faci griji că transpiri puțin datorită unui strat protector care sigilează dispozitivul și acționează ca un material de etanșare.

Phonak Audéo Life a fost testat dincolo de standardele IP68 pentru a rezista la cât mai multe solicitări: scufundare la adâncimi de până la 50 cm în apă (dulce, sărata sau cea din piscină), rezistență la ploaie și transpirație.

Viața trebuie auzită, motiv pentru care un sunet clar și natural în orice mediu este musai pentru oricine. Dacă nu știai asta deja, aparatul auditiv Audéo Life funcționează pe baza tehnologiei Paradise, care îți pune la dispoziție:

 • Conectivitate universală prin Bluetooth. 
 • Conversații hands-free.
 • Control prin atingere pentru acces ușor la asistenții vocali.
 • Monitorizarea unor parametrii de sănătate folosind aplicații specializate.

Audéo Life dispune de un nou tip de încărcător, „Phonak Charger Case Go”, care susține magnetic dispozitivul auditiv pentru încărcarea fără complicații acasă sau în mișcare.

Astfel, poți spune că noul aparat auditiv Audéo Life este soluția ideală pentru persoanele care lucrează în medii solicitante fizic sau pentru cei care caută un aparat auditiv care să reziste la activități intense.

Nu lasă deficitul de auz să-ți afecteze felul în care vrei să-ți trăiești viața, mai ales atunci când poți alege aparatul auditiv potrivit gradului tău de hipoacuzie.

Din vară, disponibil și în România, în toate cabinetele Audio Alfa!

Phonak Slim – un aparat auditiv conceput și pentru confort!

Știai că tocmai citești despre primul aparat auditiv din lume cu un unghi unic de 7°, care urmărește forma naturală a capului? Pe lângă asta, claritatea sunetului și lipsa bâzâitului supărător (acel feedback neplăcut) o să te facă să uiți că-l porți.

Dacă ai momente în care îți pierzi încredere și te simți puțin derutat din cauza scăderii auzului, atunci nu uita că poți apela la Phonak Slim. De ce? Pentru că îți poate reda pofta de viață, te poate face să râzi în hohote la o poveste spusă de un amic, fără să simți că întotdeauna îți scapă ceva important.

Principalele beneficii oferite de aparatul auditiv Phonak Slim:

 • Sunet natural clar.
 • Înțelegerea perfectă a vorbirii.
 • Conectivitate universală prin Bluetooth.
 • Ușor de folosit și baterie reîncărcabilă.
 • Monitorizarea unor parametrii de sănătate folosind aplicații specializate.

Accesul la date despre sănătatea organismului tău prin „myPhonak” sigur duce la un stil de viață mai sănătos, dar și la trăirea acelor momente importante care pot aduce un echilibru  (atât fizic, cât și psihic) în viața de zi cu zi.

Important: se vinde doar în pereche, adică în reabilitarea auditiva bilaterală, despre care putem discuta oricând la un consult gratuit.

Din vară, disponibil și în România, în toate cabinetele Audio Alfa!

Phonak ActiveVent – primul receptor inteligent pentru aparatele auditive!

Phonak ActiveVent combină într-un mod cât mai inteligent performanța și confortul ca suport pentru aparatele auditive. Folosind anumiți senzori, declanșează supapele pentru sunete, în funcție de cât de zgomotos e mediul de audiție, cu ajutorul tehnologiei revoluționare AutoSense OS 4.0!

Lasate recent, în august 2021 după multiple teste specializate, receptoarele ActiveVent sunt ideale pentru un stil de viață activ, în medii unde ascultarea și înțelegerea conversațiilor devine mai dificilă, precum: restaurante, adunări sociale, în piețe aglomerate, în marile magazine sau diverse locuri publice. 

Pe măsură ce nivelul de zgomot crește, ActiveVent închide automat supapa, permițând purtătorului aparatului auditiv să beneficieze de performanță îmbunătățită. Când nivelul de zgomot scade, supapa se deschide ca să nu se piardă nimic important din conversație. 

Dacă ureche ta e mai sensibilă, e bine să știi că prin tehnologia din spatele receptoarelor ActiveVent poți accesa manual anumite programe de reglare a supapelor.

Caracteristici principale:

 • Echilibreaza inteligent claritatea vorbirii când e zgomot și pentru confortul tău auditiv optim.
 • Calitate superioară a sunetului pentru streaming media.
 • Păstrează naturalețea propriei voci, îmbunătățind performanța auditivă.
 • Este compatibil cu toate aparatele auditive reîncărcabile Phonak Audeo Paradise.

Acum este disponibil pentru comandă în toate cabinetele Audio Alfa!

Phonak CROS P – un aparat auditiv gândit pentru tine!

Dacă ești la curent cu aparatele auditive Phonak, atunci ce-i important la noul CROS P este faptul că reprezintă o soluție a gamei Paradise pentru pierderea unilaterală a auzului sau hipoacuzie unilaterală. Mai simplu spus, în acest caz auzi puțin sau deloc cu o ureche, dar cealaltă funcționează normal.

Imaginează-ți așa: aglomerație și zgomot peste tot (într-un spațiu închis sau afară), în timp ce prieteni apropiați sau membri ai familiei încearcă să-ți spună ceva, dar nu înțelegi. 

Cu ajutorul oferit de CROS P, acest lucru nu mai e o problemă, deoarece s-a dovedit că performanța dispozitivelor auditive „Paradise” permite o mai bună înțelegere a vorbirii în medii zgomotoase, astfel încât să poți participa în mod activ, cu ajutorul noilor aparate auditive, la fiecare conversație.

Cum anume? Prin tehnologia „Real Ear Sound” care ajută la localizarea sunetelor indiferent de direcția lor și la îmbunătățirea înțelegerii conversațiilor în diferite medii de audiție. 

Funcțiile CROS P:

 • Conectivitate universală la smartphone-uri, TV, accesorii Roger și multe alte dispozitive.
 • Apeluri telefonice hands-free.
 • Ușor de utilizat și reîncărcabil.
 • Două modele din care să alegi: CROS P-13 (cu baterie tip 13) & CROS P-R (reîncărcabile). 

 

Discută cu specialiștii noștri audiologi pentru mai multe informații despre aparatul auditiv potrivit nevoilor tale prin programarea unei consultații gratuite:

CROS P-R

Behind-the-Ear

CROS P-13

Behind-the-Ear

Phonak Audéo Fit – aparatul auditiv care te menține în formă!

Aparatul auditiv Audéo Fit conține un senzor de ritm cardiac și poate urmări fluctuațiile acestuia atunci când este conectat la aplicația „myPhonak”. Astfel, e simplu să-ți dai seama cum să te menții în formă, dar fără să exagerezi!

Beneficiile principale:

 • Urmărește ritmul cardiac, pașii și gradul de efort fizic depus.
 • Aplicația „myPhonak” îți permite să fii la curent cu tot ce ține de sănătatea ta.
 • Sunet natural, fără feedback neplăcut.
 • Se conectează la smartphone-uri, TV, accesorii Roger și multe alte dispozitive.
 • Conectivitate universală Andoid și iOS.
 • Conexiuni Bluetooth multiple.
 • Acces rapid la funcționalitățile Bluetooth prin simpla atingere a butonului „control”.

„Life is on!” e deviza Phonak și poate deveni și a ta dacă alegi noul aparat auditiv Audéo Fit! Un mic impas cauzat de o problemă auditivă nu e un sfârșit de lume, trebuie doar să vezi mai departe de așa-zisele limitări. Să fii la curent cu descoperirile importante la nivel tehnologic care fac din Phonak unul dintre producătorii care pune accent pe bunăstarea ta.

Trebuie să fii încrezător, iar dacă mai ai momente în care te simți nesigur, atunci gândește-te la cât de multă libertate îți oferă aparatul auditiv Audéo Fit prin tehnologii de ultimă generație, precum: „Speech Enhancer” și „EchoBlock” – care elimină instantaneu reverberațiile deranjante din mediile cu ecou și-ți oferă un sunet natural, nedistorsionat.

Din vară, disponibil și în România, în toate cabinetele Audio Alfa!

PHONAK Audeo Paradise

Nu există nimic asemănător cu sunetul Pradisului.

O experiență auditivă de neuitat. Phonak Audeo Paradise este rezultatul a zeci de ani de experiență tehnologică, inovație și pasiune. Întruchipează motivația și determinarea noastră de a dezvolta un dispozitiv despre care credem că este cea mai bună soluție posibilă pentru purtătorii de aparate auditive.

Pentru a realiza acest lucru, am luat învățăurile de la predecesorul sau, cel mai bine vândut aparat auditiv și am facut Phonak Paradise și mai bun. Compus din componente hardware noi, Paradise duce performanța auditivă la nivelul următor având și mai multe funcții noi. Rezultatul? Un aparat auditiv care oferă o experiență auditivă de neegalat:
 • Sunet clar, natural
 • Înțelegere a vorbirii excelentă
 • Anulare personalizată a zgomotului
 • Acces facil la aplicații smart
 • Conectivitate la smarphone-uri, TV și multe altele
 • Disponibil pentru orice dispozitiv
 • Noul control tactil pentru acces ușor la funcționălitățile Bluetooth

Acces facil la aplicații smart. Nu este doar o altă aplicație - este modalitatea inteligentă de a vă controla aparatele auditive Phonak PAradise, de a accesa funcții utile și de a vă personaliza setările. Descărcați aplicația myPhonak (Google Play say App Store) și profitați din plin de aparatele dvs. auditive. Iată o privire asupra a ceea ce este posibil.

Telecomanda va permite să reglați și să controlați aparatele auditive în timp real. Imaginați-vă cât de comod este să puteți regla nivelul de anulare dinamică a zgomotului pentru a putea purta o conversație cu un prieten într-un restaurant zgomotos. De asemenea, puteți configura controlul tactil în funcție de preferințele dvs.

Asistența la distanță permite specialistului dvs. să vă regleze și ajusteze aparatele auditive în timp real. Acest lucru este util în situațiile în care nu puteți ajunge la clinică sau pur și simplu doriți ca specialiștii dvs. să vă optimizeze aparatele auditive în situații din viața reală și nu numai în clinică.

Înțelegere a vorbirii execelenta. A intelege pe cineva care vorbeste incet sau vorbește de la distanță într-un mediu liniștit este o provocare. Phonak Audeo Paradise abordează această provocare prin intensificarea vorbirii în șoaptă cu o caracteristică inovatoare numită Speech Enhancer. Redescoperiți bucuria comunicării cu prietenii, colegii sau cei dragi. 

Noul control tactil pentru acees ușor la functionalități Bluetooth. Imaginați-vă ... doar atingând urechea, puteti prelua apelurile telefonice, reda muzică sau porni asistentul vocal. Un senzor de mișcare din apartul auditiv vă permite preluarea unui apel telefonic fără efort, activarea asistentului vocal și întreruperea sau continuarea transmiterii conținutului media. Pentru a completa funcția de control tactil, Phonak Paradise folosește microfonul încorporat pentru a vă permite să vă bucurați de adevărate apeluri telefonice hands-free și activarea asistentului vocal.

Anulare personalizată a zgomotului. Cât de mult efort este nevoie pentru a putea urmări o conversație atunci când vorbirea vine din față iar zgomotul din spate și din lateral? Acest lucru poate varia în funcție de tipul camerei în care vă aflați sau chiar de modul în care vă simțiți la momentul respectiv. Aplicația myPhonak 4.0 vă permite să profitați la maxim de aparatele dvs. auditive Pardise. Aceasta oferă diverse controale și functionalități care vă permit să personalizați setările aparatului auditiv în timp real. Restaurantul este prea zgomotos? Nicio problemă, doar creșteți puterea de anulare a zgomotului pentru mai mult confort.

Conectivitate la smartphone-uri, TV si multe altele. 

Disponibil pentru orice dispozitiv.
Phonak Paradise se conectează direct la dispozitivele dvs. iOS, Android sau alte dispozitive compatibile Bluetooth, astfel încât să pueți reda conținutul media direct în aparatele dvs. auditive.

Conexiuni Bluetooth multiple. În plus, vă puteți bucura de mai multă conectivitate, putându-le asocia simultan cu opt dispozitive. De asemenea pot fi conectate la două dispozitive compatibile Bluetooth și de a alterna între ele fără probleme. Posibilitatea conexiunilor multiple reprezintă un avantaj, în special în lumea virtuală în care trăim astăzi. 

Thnologia AirStream. Paradise acceptă de asemenea accesorii precum Phonak TV connector pentru streaming direct de pe orice televizor sau sistem de divertisment. Și pentru că Phonak Paradise poate distinge între vorbirea transmisă și muzică, vă puteți bucura de o calitate excelentă a sunetului.

Aparatele auditive reîncărcabile Paradise se încarcă rapid și sunt de lungă durată. Sunt partenerul perfect dacă sunteți mereu în mișcare. Păstrați-le încărcate și scăpați de grija bateriilor.
Phonak Mini Charger Case cu priză de încărcare standard USB-C, este un încărcător compact pentru două aparate auditive.
Phonak Charger Case Combi este și încărcător și carcasă de protecție.
Phonak Power Pack este o baterie externă Phonak și poate fi așezata cu ușurință pe partea inferioară a încărcătorului.

O bucată de paradis pentru dvs.


Când te gândești la paradis, te gândești la culori frumoase și naturale. Găsiți aparatul auditiv Paradise care se potrivește stilului, stării de spirit sau personalității dvs. și alegeți dintre 7 culori având la dispoziție o opțiune pentru model reîncărcabil.

Faceți primul pas pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții cu Phonak Paradise

Când auzi bine, ești pregătit pentru viața pe care și-o dorești. Studiile arată că tratarea hipoacuziei poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării dvs. socio-emoționale, cognitive și fizice.

PHONAK Audeo M

Alături de aparatul Phonak Audeo M vei simți dragoste, de la primul sunet, pentru că îți oferă sunetul pe care vrei să-l ai în fiecare zi! Audeo M dispune de o tehnologie remarcabilă, o acuratețe a sunetului inegalabilă și o precizie infinită. Este cel mai inteligent aparat auditiv, prin care au fost depășite toate limitele tehnologiei actuale, limite care au adus o calitate excepțională a sunetului, chiar și în cele mai dificile medii de ascultare. Aparatul este foarte intuitiv și ușor de utilizat, ceea ce îți oferă o stare de relaxare și bună dispoziție permanentă, ce o să te captiveze de la prima purtare, iar apoi în fiecare zi.

Audeo M, dispune de ultima tehnologie pentru aparatele auditive, ce îți aduce conectare directă prin bluetooth la orice smartphone, tabletă, TV sau orice alt produs electronic. Are aplicații inteligente ce îți ușurează viața și îți asigură o calitate excelentă a sunetului, prin reducerea efortului de ascultare în medii zgomotoase.

Audéo B/M  sunt atât de speciale, datorită sistemului sau unic de operare numit AutoSense OS. Acesta simte mediul înconjurător și ajustează aparatele auditive la fiecare pas. Tot ce trebuie să faci este să il pornești, iar restul se întâmplă automat. Cu aparatele auditive reîncarcabile Audéo BR, te poți bucura de acum 24 de ore* de auz cu o singură încărcare. 

*Rezultatele estimate atunci când este complet încărcat, și până la 80 de minute timp de streaming wireless.

Audeo M, este disponibil în mai multe culori și poate fi achiziționat și în varianta reincărcabilă:

Phonak Audeo M

Phonak Audeo B

PHONAK Sky B

Phonak Sky face parte din gama specială de aparate audio pentru copii. Produsul oferă copilului tau soluțiile de auz ce-i deblochează și potențează dezvoltarea, fără nici o barieră.

Phonak Sky, îi deschide copilului tău un portal/o ușă spre creier cu ajutorul tehnologiei inovatoare ce se regăseste într-o carcasă robustă, dar veselă și usor de utilizat, astfel încât este perfect adaptată pentru copii activi. Aparatul este indicat în aproape toate tipurile de pierderi auditive, îți asigură nevoiele de comunicare și poate îmbrățișa orice personalitate.

Phonak Sky, folosește tehnologii avansate, ce permite copiilor toate sunetele importante în vorbire, în discuțiile telefonice, în situații de vânt sau în mediile zgomotoase de la școală, toate acestea într-un dispozitiv amuzant și distractive de purtat. Phonak Sky, este disponibil în șase modele, raportate fiecare la gradul de hipoacuzie al copilului, inclusiv o variantă reîncărcabilă.

PHONAK Bolero B/V

Phonak Bolero face parte dintr-o familie de aparate auditive fine, elegante și fiabile, care îți oferă o experiență de ascultare fără cusur, cu un design elegant/atractiv dar în același timp și robust.

Phonak Bolero, oferă aparate auditive pentru pierdere ușoară a auzului până la profundă. Dispozitivele BTE includ aparate auditive reîncărcabile, iar Phonak B-PR au fost concepute pentru a satisface o gamă largă de nevoi.

Acesta combina tehnologia, de înaltă performanță cu tehnologia inovatoare a bateriei. Fără complicații cu baterii de unică folosință, care sunt mici și greu de manevrat.

Acum te poți bucura de libertatea și încrederea de a ști ca Bolero B-PR este încărcat si gata de folosit pentru zile lungi. Profită de 24 de ore * de auz, cu o singura incarcare simplă.

*Rezultatele așteptate atunci când este complet încărcat.

Produsul este disponibil în mai multe variante diferite:

Phonak Bolero B

PHONAK Naida

Phonak Naida, îți conferă acces la cât mai multe din conversațiile vieții, indiferent de mediul în care te aflii. Phonak Naida, asigură o putere sporită și performanțe deosebite, persoanelor cu pierdere auditive severă până la profundă.

Phonak Naida, crește inteligibilitatea sunetelor înalte. Imaginează-ți o experiența de ascultare cu totul nouă, în timp ce porți un aparat auditiv mic.

PHONAK Baseo

Phonak Baseo, este o familie de aparate auditive ce se adresează persoanelor cu o scădere de auz ușoară spre medie și care necesită în anumite situații, un buget restrâns.

Phonak Baseo, oferă echilibru perfect între performanță și accesibilitate. Este disponibil în trei modele (Q5, Q10 si Q15) care se pot purta în spatele urechii și în patru tonuri de culoare pentru a se potrivi nuanței pielii și părului. 

Starkey - Wi Series Wireless

Bucură-te de sunete aşa cum îţi doreşti

Wi Series™ de la Starkey sunt aparate auditive cu sistem wireless care îţi oferă o calitate a sunetului cum n-ai mai experimentat niciodată până acum. Dotate cu cel mai nou sistem de reducere a zgomotului de fond şi de protejare a sunetelor vocii umane, aceste aparate auditive sunt proiectare să ofere claritate maximă şi uşurinţă în utilizare în cele mai dificile medii cu care te confrunţi.

Aparatele auditive Wi Series pot să fie conectate şi la TV, radio, computer şi chiar şi la telefonul tău, iar sunetul se va transmite de la acestea direct la aparatele tale auditive. Cu ajutorul aparatelor auditive Wi Series, te poţi bucura acum de conversaţii fără să mai fie necesar să manevrezi telefonul şi tot prin intermediul lor poţi urmări emisiuni la TV sau radio la volumul dorit, independent de volumul auzit de cei din jurul tău.

Caracteristicile aparatului auditiv Wi Series Wireless:

Tehnologie

Beneficii

PureWave Feedback Eliminator

Elimină eficient feedback-ul, acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil.

Voice iQ²

Proiectat să păstreze calitatea vocii umane în prezenţa zgomotului şi să reducă efortul depus pentru a participa activ la conversaţii în medii zgomotoase *.

InVision Directionality

Creşte sensibilitatea funcţiei Voice iQ² prin scoaterea în evidenţă a sunetelor de interes şi estomparea celor nedorite.

Telefonul

Folosit cu SurfLink Mobile, poate oferi conversaţie tip mâini-libere, în timp ce Automatic Telephone Response poate detecta prezenţa telefonului lângă ureche şi să-şi regleze setările pentru o audiţie optimă.

Muzica & Televizorul

Se adaptează automat la setările de muzică sau TV pe care le consideri confortabile şi plăcute — în timp ce accesoriul opţional SurfLink Media poate transmite semnalul de la TV, computer sau MP3 player direct la aparatele tale auditive.

HydraShield®²

Face aparatul auditiv să fie rezistent la acţiunea nocivă a apei, cerumenului, transpiraţiei, substanţelor uleioase şi a coroziunii.

Sweep™ Technology

Permite reglarea volumului sau selectarea programelor cu o simplă atingere a degetului pe suprafaţa inteligentă. Disponibilă pe anumite forme.

Spectral iQ

Copiază sunetele de frecvenţă înaltă, de obicei dificil de auzit, spre spectrul de frecvenţă medie, rezultatul fiind îmbunătăţirea şi îmbogăţirea capacităţii auditive.

Self Learning

Învaţă în mod treptat şi automat preferinţele tale în legătură cu nivelul volumului, lăsându-te să te bucuri de o independenţă crescută.

Caracteristici Intuitive

Indicatorii automaţi tonali sau vocali te anunţă despre starea aparatului auditiv şi a bateriei acestuia.

Comunicare Wireless Ear-to-Ear

Coordonează comunicarea dintre aparate, eliminând nevoia de a le regla manual pe fiecare în parte.

Starkey – Tour Wireless

Dispunând de o tehnologie avansata la interior, precum și de un exterior durabil si usor de manevrat, aparatele auditive Tour ™ Wireless vor schimba pentru totdeauna modul in care auzi lumea. In plus, raportul calitate-pret face aparatele auditive Tour ™ Wireless accesibile oricarui buget.

Anularea Feedback-ului – reduce drastic acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil atunci când vorbeşti la telefon sau îţi treci mâinile pe lângă urechi.

Managementul zgomotului – aparatul auditiv recunoaşte şi reduce automat zgomotul pentru a oferi confort în ascultare în medii gălăgioase.

Direcţionalitatea – destinată să te ajute să-i înţelegi pe cei care-ţi vorbesc din faţă, în timp ce sunetele nedorite din alte direcţii sunt estompate.
 

Starkey – Xino

Esenţele ţări se ţin în carcase mici!

Caracteristicile aparatului auditiv Xino:

Tehnologie

Beneficii

PureWave Feedback Eliminator

Elimină eficient feedback-ul, acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil.

Voice iQ²

Proiectat să păstreze calitatea vocii umane în prezenţa zgomotului şi să reducă efortul depus pentru a participa activ la conversaţii în medii zgomotoase *.

InVision Directionality

Creşte sensibilitatea funcţiei Voice iQ² prin scoaterea în evidenţă a sunetelor de interes şi estomparea celor nedorite.

Automatic Telephone Response

Poate detecta prezenţa telefonului lângă ureche şi să-şi regleze setările pentru o audiţie optimă.

Muzica & Televizorul

Se adaptează automat la setările de muzică sau TV pe care le consideri confortabile şi plăcute.

HydraShield®²

Face aparatul auditiv să fie rezistent la acţiunea nocivă a apei, cerumenului, transpiraţiei, substanţelor uleioase şi a coroziunii.

Sweep™ Technology

Permite reglarea volumului sau selectarea programelor cu o simplă atingere a degetului pe suprafaţa inteligentă. Disponibilă pe anumite forme.

Spectral iQ

Copiază sunetele de frecvenţă înalta, de obicei dificil de auzit, spre spectrul de frecvenţă medie, rezultatul fiind îmbunatăţirea şi îmbogăţirea capacităţii auditive.

Self Learning

Învaţă în mod treptat şi automat preferinţele tale în legătură cu nivelul volumului, lăsându-te să te bucuri de o independenţă crescută.

Caracteristici Intuitive

Indicatorii automaţi tonali sau vocali te anunţă despre starea aparatului auditiv şi a bateriei acestuia.

Starkey – Aries

Eficienţă şi flexibilitate

Oferite în două variante, aparatele auditive Aries şi aparatele auditive Aries Pro; aceste aparate auditive retroauriculare BTE digitale şi cu reglaj computerizat oferă funcţii superioare la un preţ extrem de atrăgător:

 • Reglaj de fineţe – oferă flexibilitatea a 8 canale şi 8 benzi (aparatul auditiv Aries Pro) sau 4 canale şi 4 benzi (aparatul auditiv Aries), pentru un reglaj precis al amplificării.
 • Adaptare la mediu – identifică variaţiile de zgomot din mediul înconjurător şi se adaptează în funcţie de schimbările survenite.
 • Anularea feedback-ului – binecunoscuta caracteristică oferită de Starkey, elimină ţiuitul nedorit al aparatelor auditive.
 • Tonuri de avertizare – vei şti dinainte când se termină bateria, vei auzi când schimbi programele sau când comuţi aparatul auditiv pe modul de telefon.
 • Până la 4 programe reglabile independent – accesibile prin apăsarea butonului de programe

Starkey - X Series

Tot ceea ce îţi doreşti şi încă ceva în plus!

Elegante şi moderne, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, aparatele auditive X Series™ sunt gândite să se potrivească cerinţelor şi preferinţelor tale, îndeplinindu-ţi toate pretenţiile pe care le ai de la un aparat auditiv. 

Vrei să auzi mai bine în zgomot? Aparatele auditive X Series sunt proiectate în mod special pentru a îmbunătăţi înţelegerea cuvintelor în medii zgomotoase şi pentru a face ascultarea conversaţiilor mai uşoară, indiferent de locul în care te afli. 

Îţi doreşti un aparat auditiv pe care să nu ţi-l observe nimeni? X Series este alegerea corectă – de la SoundLens™, primul aparat auditiv personalizat, digital, cu reglaj computerizat şi absolut invizibil*, la Xino™, aparatul auditiv care se ascunde în spatele urechii, fiind mascat complet de pavilion şi ferit de priviri indiscrete. 

Fie că eşti în căutarea primului tău aparat auditiv, ori că vrei să treci la o clasă tehnologică superioară, aparatul auditiv X Series reprezintă soluţia ideală pentru tine.

Caracteristicile aparatului auditiv X Series:

Tehnologie

Beneficii

Voice iQ²

Proiectat să păstreze calitatea vocii umane în prezenţa zgomotului şi să reducă efortul depus pentru a participa activ la conversaţii în medii zgomotoase *.

Pure Wave Feedback Eliminator

Elimină eficient feedback-ul, acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil.

InVision Directionality

Creşte sensibilitatea funcţiei Voice iQ² prin scoaterea în evidenţă a sunetelor de interes şi estomparea celor nedorite.

Automatic Telephone

Poate detecta prezenţa telefonului lângă ureche şi să-şi regleze setările pentru o audiţie optimă.

Muzica & Televizorul

Se adaptează automat la setările de muzică sau TV pe care le consideri confortabile şi plăcute.

T² Remote Control

Îţi permite să reglezi volumul şi să schimbi programele aparatului auditiv folosind orice telefon cu tonuri multifrecvenţă (funcţie comună la marea majoritate a telefoanelor mobile),

HydraShield®²

Face aparatul auditiv să fie rezistent la acţiunea nocivă a apei, cerumenului, transpiraţiei, substanţelor uleioase şi a coroziunii.

Sweep™ Technology

Permite reglarea volumului sau selectarea programelor cu o simplă atingere a degetului pe suprafaţa inteligentă. Disponibilă pe anumite forme.

Spectral iQ

Copiază sunetele de frecvenţă înaltă, de obicei dificil de auzit, spre spectrul de frecvenţă medie, rezultatul fiind îmbunătăţirea şi îmbogăţirea capacităţii auditive.

Self Learning

Învaţă în mod treptat şi automat preferinţele tale în legătură cu nivelul volumului, lăsându-te să te bucuri de o independenţă crescută.

Caracteristici Intuitive

Indicatorii automaţi tonali sau vocali te anunţă despre starea aparatului auditiv şi a bateriei acestuia

BTE - Retroauricular (behind-the-ear)

Cu linii fine și discrete ce copiază linia anatomică a pavilionului urechii, o formă minimală și o varietate de culori, aparatele auditive retroauriculare (BTE) se fixează în spatele urechii și asigură o excelentă amplificare a sunetului, reducând considerabil zgomotele de fond în vederea înțelegerii convorbirilor.

Legătura dintre aparatul auditiv și piesa de ureche personalizată (oliva), se face prin intermediul unui tub subțire și transparent din silicon, acesta având rolul de a transmite sunetele din exterior către urechea internă.

Dispozitivele de control sunt ușor de manevrat de către persoanele în vârstă ce au probleme de manevrare cauzate de tremuratul mâinilor sau o vedere mai slabă, iar bateriile speciale zinc-aer pentru alimentare rezistă o perioadă relativ îndelungată.

Având o putere mare de amplificare a sunetelor, aceste aparate auditive se pot recomanda tuturor persoanelor cu hipoacuzie, indiferent de gradul acesteia – ușoară, medie, severă și profundă.

Beneficiind de tehnologia avansată în domeniu, aparatele auditive retroauriculare pot avea buton de control al volumului, opțiuni de adaptare la mediu prin intermediul unor programe predefinite, concepute pentru diverse contexte acustice între care se poate alege (standard, pentru zgomot ambiental redus sau ridicat, conversațional etc.). Acest tip de aparate au și modelele foarte performante cu o tehnologie ce permite reducerea distorsiunilor și a zgomotului de intrare, factori care pot afecta calitatea sunetului transmis.

RIC – Retroauricular (Receiver-in canal)

Având receptorul plasat în interiorul urechii, aparatele auditive de tip RIC au o dimensiune redusă, devenind, practic, invizibile în spatele urechii. Firul foarte subțire, transparent, ce face legătura între receptor și aparat, precum și multitudinea de culori în care sunt disponibile, le face extrem de atractive.

Cu o excepțională calitate a sunetului receptionat și, mai ales, cu o naturalețe în transpunerea sunetului, aparatele auditive RIC sunt o soluție optimă pentru toate tipurile de hipoacuzii, de la ușoare la cele severe.

Pe lângă modelele clasice, cu baterii, aceste tipuri de aparate auditive au și gamă reîncărcabilă, cu încărcător inclus. Dispunând de tehnologie de top, aparatele auditive RIC au programe adaptate diverselor situații de mediu. Gamă de top a acestor aparate beneficiază de un sistem de operare automat (auto-reglaj), precum și de conectivitate directă (wireless) la telefon, dar și la alte dispozitive (laptop, televizor etc.).

Elegantul

Micuț și elegant, aparatul auditiv cu difuzor-în-ureche, discret, în spatele urechii. Acest aparat auditiv poate avea receptoare diferite pentru pierderi de auz ușoare până la severe.

Funcționalul

Aparatul auditiv discret, cu difuzor-în-ureche cu bobină și buton dublu de program. Acest aparat auditiv poate avea receptoare diferite pentru pierderi de auz ușoare până la severe.

Reîncărcabilul

Aparatul auditiv reîncărcabil litiu-ion, cu difuzor-în-ureche. Încărcat complet în numai 3 ore pentru o zi întreagă de folosire. Acest aparat auditiv poate avea receptoare diferite pentru pierderi de auz ușoare până la severe.

Voinicul

Aparatul auditiv puternic, retroauricular, cu funcții complete, cu telebobină și buton de program dublu. Acest stil de aparat auditiv este cel mai frecvent utilizat pentru pierderile auditive severe până la profunde. Este puternic și ușor de manevrat.

Puternicul

Aparatul auditiv de lungă durată în spatele urechii, cu telecoil, cu buton simplu și dublu. Acest aparat auditiv este prevăzut cu o olivă pentru pierderi auditive severe până la profunde.

Falnicul

Cel mai puternic aparat auditiv HearLink din spatele urechii. Acest stil cu funcții complexe este extrem de robust și este destinat pierderilor auditive severe până la profunde.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300