PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

Aparate Auditive Phonak – îți oferă o gamă variată de forme, culori și stiluri diferite, cu o flexibilitate în alegerea dimensiunilor și a tehnologiei, iar toate acestea îți oferă un sunet desăvârșit.

Pentru orice tip de pierdere auditivă, Phonak îți aduce varietate, indiferent de vârstă, buget, stil de viață sau alte preferințe personale; Phonak dezvoltă în permanență soluții remarcabile, valabile în orice situație și pentru orice persoană.


Phonak Virto Paradise – descoperă ce-ți oferă acest aparat auditiv!

Pentru că vrei să experimentezi viața, cu noul aparat auditiv Phonak Virto Paradise ești gata s-o faci fără posibilele restricții ce apar în urma unui deficit de auz. Mai ales prin faptul că Virto Paradise face distincția clară între muzică și vorbire.

Cu Virto Paradise nu trebuie să te mai chinui să înțelegi pe cineva care vorbește încet sau de la distanță, în medii de audiție liniștite. Datorită tehnologiei „Speech Enhancer”, care stimulează vorbirea cu tonalitatea joasă, te poți bucura de conversații cu prietenii, colegii și cei dragi, fără să simți vreo clipă că-ți scapă ceva.

E bine să știi că aceste aparate auditive intraauriculare sunt făcute special pentru tine în urma amprentării conductului auditiv, pentru a se potrivi perfect urechilor și nevoilor tale.

Pentru că trăim într-o epocă a tehnologiei, conectarea la computer, televizoare și telefoane smart – indiferent dacă e vorba de Android sau iOS – este absolut necesară, iar soluțiile oferite de aparatele auditive din gama Paradise permit oricând comunicarea hands-free. 

Și, ca să-ți fie și mai simplu, prin aplicația „myPhonak” ai acces la o mulțime de caracteristici utile, precum:

  • Telecomandă: reglarea și control al volumului prin selectarea unui program preexistent sau personalizarea sunetului după un set de caracteristici avansate.
  • Asistență la distanță: ajustarea aparatului auditiv de la distanță, prin câteva clickuri simple.
  • „Aparatele mele auditive”: unde poți află mai multe despre starea bateriei, programele personalizabile și alte statistici importante.

Din vară, disponibil și în România, în toate cabinetele Audio Alfa!

Virto P-10 NW O

Virto P-312 NW O

Virto P-312

Virto P-Titanium

PHONAK Virto B-Titanium

Un aparat auditiv super discret, incredibil de ușor, creeat din titan (medical), pentru un auz puternic. Phonak Virto-Titanium, este cel mai mic și mai puternic aparat auditiv intraauricular creeat vreodată. Are un design unic și se adaptează perfect în conductul auditiv; este mic, discret, foarte greu sesizabil, dar care îți oferă un sunet incredibil.

Phonak Virto-Titanium, este primul aparat auditiv din lume realizat prin tehnologie biometrică, personalizat special pentru tine, și îți oferă o performanță auditivă remarcabilă, cu adevarat unică.

Produsul este disponibil în mai multe variante diferite:

Phonak Virto Titanium

Phonak Virto B

Phonak Virto V

PHONAK CROS II

Phonak CROS II, poate fi o soluție excelentă pentru tine, dacă auzi cu o singură ureche, indiferent de situația în care aceasta pierdere de auz este pe această ureche sau nu. Este soluția inteligentă pentru o pierdere de auz, pe o singură parte/ureche.

Phonak CROS II, te ajută să urmăriți conversațiile din orice directie provin, fără probleme.

PHONAK CROS B

Aparatul ajută în oricare din situațiile următoare: te afli într-o cameră zgomotoasă și nu poți auzi partenerul sau colegul, deoarece acesta nu este poziționat pe partea în care ai urechea bună, sau vorbești la telefon și nu esti conștient de mediul în care ești.

Dacă acest lucru îți sună familiar, atunci Phonak CROS B este soluția inteligentă pentru tine și nevoile tale auditive. Acum te puteți bucura de toate beneficiile dovedite ale Phonak CROS B.

PHONAK Vitus/Vitus +

Phonak Vitus/Vitus+, oferă performanțe solide într-o multitudine de situații de auz, fiind cheia unui auz încrezător.

Poți avea încredere că beneficiezi de un aparat auditiv de calitate cu tehnologie Phonak dovedita, robust, fiabil și accesibil. Phonak Vitus/Vitus+ are un design atrăgător, este un aparat ce se potrivește în majoritatea nevoilor auditive.

Starkey SoundLens

Cea mai performantă tehnologie de la Starkey într-un aparat auditiv invizibil 100%*

Eşti de părere că aparatele auditive ar trebui să se audă, nu să se vadă? Înseamnă că aparatul auditiv SoundLens™ de la Starkey ar putea fi potrivit pentru tine. SoundLens este primul aparat auditiv personalizat, digital, cu reglaj computerizat şi absolut invizibil. 

Carcasa lui minusculă adăposteşte cea mai performantă tehnologie lansată de Starkey până acum, inclusiv funcţia Voice iQ², cel mai nou sistem de reducere a zgomotului şi de protejare a vocii umane care are drept scop eliminarea zgomotului ambiental.

Tehnologie

Beneficii

PureWave Feedback Eliminator

Elimină eficient feedback-ul, acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil.

Invizibil-În-Canal

Primul aparat auditiv invizibil, digital şi 100% personalizat din lume.

T² Remote Control

Îţi permite să reglezi volumul şi să schimbi programele aparatului folosind orice telefon cu tonuri multifrecvenţă (funcţie comună la marea majoritate a telefoanelor mobile).

Voice iQ²

Proiectat să păstreze calitatea vocii umane în prezenţa zgomotului şi să reducă efortul depus pentru a participa activ la conversaţii în medii zgomotoase *.

Spectral iQ

Copiază sunetele de frecvenţă înaltă, de obicei dificil de auzit, spre spectrul de frecvenţă medie, rezultatul fiind îmbunătăţirea şi îmbogăţirea capacităţii auditive.

* Rezultatele individuale pot să varieze, pe baza formei canalului auditiv.

Starkey 3 Series Wireless

Aparatele auditive 3 Series™ Wireless reprezintă linia noastră cea mai avansată de aparate auditive wireless, într-o carcasă reproiectată și ușor de utilizat. Aceste aparate auditive fiabile și de înaltă performanță sunt concepute pentru a face vocea umana mai clara și fiecare mediu sonor mai confortabil. Combinate cu accesoriile noastre wireless SurfLink ®, aceste aparate auditive sunt de asemenea destinate îmbunătățirii modului în care asculți muzică, te uiți la TV și vorbești la telefon.

Ia legătura cu audiologul tău pentru a afla dacă aparatele auditive 3 Series™ Wireless sunt potrivite pentru tine. 

Caracteristicile aparatelor auditive 3 Series Wireless:

Tehnologie

Beneficii

PureWave Feedback Eliminator

Elimină eficient feedback-ul, acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil.

Voice iQ2

Proiectat să păstreze calitatea vocii umane în prezenţa zgomotului şi să reducă efortul depus pentru a participa activ la conversaţii în medii zgomotoase *.

InVision Directionality

Creşte sensibilitatea funcţiei Voice iQ2 prin scoaterea în evidenţă a sunetelor de interes şi estomparea celor nedorite.

Telefonul

Folosit cu SurfLink Mobile, poate oferi conversaţie tip mâini-libere, în timp ce functia Automatic Telephone Response poate detecta prezenţa telefonului lângă ureche şi să regleze setările aparatului auditiv pentru o audiţie optimă.

Muzica & Televizorul

Se adaptează automat la setările de muzică sau TV pe care le consideri confortabile şi plăcute — în timp ce accesoriul opţional SurfLink Media poate transmite semnalul de la TV, computer sau MP3 player direct la aparatele tale auditive.

HydraShield®²

Face aparatul auditiv să fie rezistent la acţiunea nocivă a apei, cerumenului, transpiraţiei, substanţelor uleioase şi a coroziunii.

Spectral iQ

Copiază sunetele de frecvenţă înaltă, de obicei dificil de auzit, spre spectrul de frecvenţă medie, rezultatul fiind îmbunătăţirea şi îmbogăţirea capacităţii auditive.

Self Learning

Învaţă în mod treptat şi automat preferinţele tale în legătură cu nivelul volumului aparatelor auditive, lăsându-te să te bucuri de o independenţă crescută.

Caracteristici Intuitive

Indicatorii automaţi tonali sau vocali te anunţă despre starea aparatului auditiv şi a bateriei acestuia.

Comunicare Wireless Ear-to-Ear

Coordonează comunicarea dintre aparatele auditive, eliminând nevoia de a regla manual fiecare aparat auditiv în parte.

IIC - Invizibil in canal (invisible-in-the-canal)

Cu un design modern, aparatele auditive IIC dispun de performante excepționale și asigură un maxim de confort. Fiind foarte mici, ele se introduc în canalul auditiv extern și sunt, practic, “ïnvizibile”, astfel încât nimeni nu va realiza că purtați aparat auditiv.

Recomandate pentru hipoacuzii ușoare și medii, aparatele auditive IIC sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte, atât ca formă, cât și ca mod de funcționare, fiind soluția ideală pentru persoanele ce își doresc nu doar un auz perfect, ci si un aspect ultra-discret.

CIC – intraauricular (complet-în-canal)

Doar cu o idee mai mari decât “surorile lor” invizibile, aparatele CIC sunt introduse tot în canalul auditiv extern, fiind dificil de observat de către alte persoane. Păstrand caracteristicile de personalizare, ele prezintă performanțe îmbunătățite și o calitate a sunetului superioara, datorită sistemului de microfoane direcționale. Acest tip de aparate pot beneficia de tehnologie wireless.

Aparatele auditive tip CIC “acoperă” o plajă ceva mai largă de hipoacuzii, de la usoare până la moderat-severe.

Datorită tehnologiei wireless, acestea se pot conecta atât între ele, cât și cu diferite accesorii (poate fi link către pagina cu accesorii – se afla în lucru), precum telecomanda, streamer, conector TV și altele. Prin conexiunea dreapta-stânga, ele funcționează în tandem, realizând o filtrare mult mai eficientă a informației utile (conversația cu unul sau mai mulți interlocutori) de zgomotul de fond.  ITE - Intraauricular (in-the-ear)

Cu un design la fel de modern, aparatele auditive ITE au fost concepute special pentru persoanele hipoacuzice care au nevoie, pe lângă discreție, și de reglajul volumului aparatului mai tare / mai încet, dar și de minimă recepție a distorsiunilor provocate de vânt.

Recomandate pentru hipoacuzii ușoare, medii, dar și severe, aparatele auditive ITE sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte, atât ca formă, cât și ca mod de funcționare.

Dimensiunea lor permite o performanță ridicată, un reglaj eficient și facil, o utilizare mai confortabilă, conectivitate wireless, dar și o durată de viață a bateriilor mai mare.

Micuțul

Cel mai mic aparat auditiv Philips HearLink, intră adânc în canalul urechii și este practic invizibil. Acest stil de aparat auditiv este destinat pierderilor auditive ușoare până la moderate.

Discretul

Acest tip de aparat auditiv în ureche este destinat pierderilor auditive ușoare până la moderate severe. Se introduce complet în canalul urechii și abia se vede din exterior.

Transformabilul

Acest aparat auditiv intraauricular oferă multe opțiuni pentru individualizare, inclusiv butonul de program și control al volumului. Acest model de aparat auditiv este destinat pierderilor auditive ușoare până la severe. Se introduce în canalul urechii și este vizibil in mod discret.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300