PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

Blog

Ce articole am mai scris?

Reîncărcabile – Eficiente – Prietenoase cu Mediul

De îndată ce ai pătruns pe #TărămulSunetelor, vei avea parte de o sumedenie de suprize plăcute și inedite, dar și de o serie de “hopuri” și alte “bazaconii” ce te vor afecta într-o măsură mai mică sau mai mare (asta daca NU asculți sfaturile și recomandările audiologului și/sau medicului ORL-ist).

De această dată, venim cu o mică surpriză, de fapt este o expunere a beneficiilor despre ceea ce înseamnă tehnologia “#AparateAuditiveReincarcabile”.

Milioane de oameni au folosit și folosesc zilnic bateriile clasice pentru aparatele auditive, aceasta fiind o regulă in modul lor de viață, o obișnuință pe care cu greu o vor putea îndepărta. Cu toate acestea, noua tehnologie câștigă din ce în ce mai mult teren, deoarece vine cu multe lucruri pozitive ce ușurează viața purtătorului de aparate auditive.

Cum tehnologia avansează și aduce inovații în fiecare domeniu, am adus și noi în #CasaSunetului această tehnologie ce oferă o serie de #beneficii:

  1. În primul rând, vom aduce aportul nostru în a NU mai polua planeta Pamant, deoarece o mare parte din utilizatorii de baterii clasice (litiu-ion) nu-și colectează și nu aruncă aceste baterii în locurile special amenajate, astfel aducând un prejudiciu considerabil mediului înconjurător;
  2. Ajută foarte multe persoanele vârstnice ce au o problemă de manevrabilitate (tremurat al mâinilor) în înlocuirea micilor baterii (deschiderea cu atenție a ușitei locașului în care se află bateria, scoaterea bateriei consumate, punerea bateriei noi corect, astfel încât să permită închiderea ușitei); toate acestea duc la o stare de iritare a pacientului (nu reuseste să deschidă ușița, scapă bateria pe jos, pune bateria nouă invers – ceea ce duce la o altă problemă prin forțarea ușiței – ruperea ușiței și imposibilitatea de a mai utiliza aparatul auditiv).
  3. Vin în întâmpinarea persoanelor tinere cu pierdere de auz, tineri care sunt mereu conectați la tehnologie și inovație, care în permanență au la ei surse (baterie portabilă, cablu de încărcare) de conectare și încărcare a telefoanelor, căștilor, iar acum vor avea și pentru aparatul auditiv aceeași posibilitate (fără să-și mai uite acasă bateriile de rezervă).
  4. O reducere considerabilă a cheltuielilor ce erau destinate achiziției de baterii; pentru un pacient protezat bilateral (pe ambele urechi) banii alocați bateriilor erau în medie 35 lei/lună x 12 luni = 420 lei/an.
  5. Timpul este o altă resursă pe care o veți putea economisi; pentru a face drumul de acasă către cabinet DOAR pentru a cumpăra baterii pentru aparatul auditiv; cu siguranță veți putea aloca cele 2 ore către o activitate care va face cu adevărat plăcere, fără să fiți nevoiți să mergeți prin frig, ploaie sau soare puternic.
  6. Odată cu venirea timpului rece, se va reduce și eficiența bateriilor clasice litiu-ion; este cunoscut faptul că acestea nu sunt foarte rezistente la temperaturi scăzute și poate reduce cu până la 25-40% perioada de utilizare & funcționare a aparatelor auditive.
  7. Eficiență – cu o singură încărcare, puteți utiliza aparatele auditive până la 24 ore de audiție fără probleme.

În concluzie, susținem și recomandăm trecerea către utilizarea aparatelor auditive reîncărcabile. Industria aparatelor auditive este într-o continuă schimbare și aduce beneficii suplimentare pentru pacienți, iar #AudioAlfa, de fiecare dată, o să fie alături de voi în prezentarea tuturor noutăților pentru îmbunătățirea auzului, astfel încât să te poți bucura de sunet!

Te așteptăm în cabinetele noastre din București, Reșița, Deva și Bistrița să testezi noile aparate auditive reîncărcabile.

 

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164