PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

 BUCURESTI, B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1 0770.617.707

 RESITA, Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caras Severin 0770.617.982

 DEVA, Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

Blog

Ce articole am mai scris?

Reincarcabile – Eficiente – Prietenoase cu Mediul

De indata ce ai patruns pe #TaramulSunetelor, vei avea parte de o sumedenie de suprize placute si inedite, …dar si de o serie de “hopuri” si alte “bazaconii” ce te vor afecta intr-o masura mai mica sau mai mare (asta daca NU asculti sfaturile si recomandarile audiologului si/sau medicului ORL-ist).

De aceasta data, venim cu o mica surpriza, de fapt este o expunere a beneficiilor despre ceea ce inseamna tehnologia “#AparateAuditiveReincarcabile”.

Milioane de oameni au folosit si folosesc zilnic bateriile clasice pentru aparatele auditive, aceasta fiind o regula in modul lor de viata, o obisnuinta pe care cu greu o vor putea indeparta. Cu toate acestea, noua tehnologie castiga din ce in ce mai mult teren, deoarece vine cu multe lucruri pozitive ce usureaza viata purtatorului de aparate auditive.

Cum tehnologia avanseaza si aduce inovatii in fiecare domeniu, am adus si noi in #CasaSunetului aceasta tehnologie ce ofera o serie de #beneficii:

  1. In primul rand, vom aduce aportul nostru in a NU mai polua planeta Pamant, deoarece o mare parte din utilizatorii de baterii  clasice (litiu-ion) nu-si colecteaza si nu arunca aceste baterii in locurile special amenajate, astfel aducand un prejudiciu considerabil mediului inconjurator;
  2. Ajuta foarte mult persoanele varstnice ce au o problema de manevrabilitate (tremurat al mainilor) in inlocuirea micilor baterii (deschiderea cu atentie a usitei locasului in care se afla bateria, scoaterea bateriei consumate, punerea bateriei noi corect, astfel incat sa permita inchiderea usitei); toate acestea duc la o stare de iritare a pacientului (nu reuseste sa deschida usita, scapa bateria pe jos, pune bateria noua invers – ceea ce duce la o alta problema prin fortarea usitei – ruperea usitei si imposibilitatea de a mai utiliza aparatul auditiv).
  3. Vin in intampinarea persoanelor tinere cu pierdere de auz, tineri care sunt mereu conectati la tehnologie si inovatie, care in permanenta au la ei surse (baterie portabila, cablu de incarcare) de conectare si incarcare a telefoanelor, castilor, iar acum vor avea si pentru aparatul auditiv aceeasi posibilitate (fara sa-si mai uite acasa bateriile de rezerva).
  4. O reducere considerabila a cheltuielilor ce erau destinate achizitiei de baterii; pentru un pacient protezat bilateral (pe ambele urechi) banii alocati bateriilor erau in medie 35 lei/luna x 12 luni = 420 lei/an.
  5. Timpul este o alta resursa pe care o veti putea economisi; pentru a face drumul de acasa catre cabinet DOAR pentru a cumpara baterii pentru aparatul auditiv; cu siguranta veti putea aloca cele 2 ore catre o activitate care va face cu adevarat placere, fara sa fiti nevoiti sa mergeti prin frig, ploaie sau soare puternic.
  6. Odata cu venirea timpului rece, se va reduce si eficienta bateriilor clasice litiu-ion; este cunoscut  faptul ca acestea nu sunt foarte rezistente la temperaturi scazute si poate reduce cu pana la 25-40% perioada de utilizare & functionare a aparatelor auditive.
  7. Eficienta – cu o singura incarcare, puteti utiliza aparatele auditive pana la 24 ore de auditie fara probleme.

In concluzie, sustinem si recomandam trecerea catre utilizarea aparatelor auditive reincarcabile. Industria aparatelor auditive este intr-o continua schimbare si aduce beneficii suplimentare pentru pacienti, iar #AudioAlfa, de fiecare data, o sa fie alaturi de voi in prezentarea tuturor noutatilor pentru imbunatatirea auzului, astfel incat sa te poti bucura de sunet!

Te asteptam in cabinetele noastre din Bucuresti, Resita, Deva si Bistrita sa testezi noile aparate auditive reincarcabile.

 

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru ca asa am fost claditi si asa ne-am dorit sa ramanem; suntem altfel pentru ca oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali si merita tot ceea ce este mai bun din partea noastra
 

BUCURESTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, Bucuresti - 0770.617.707


RESITA 

Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caras Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP, in spatele Spitalului Judetean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005

Hai sa ne cunoastem!