PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

 BUCURESTI, B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1 0770.617.707

 RESITA, Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caras Severin 0770.617.982

 DEVA, Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

Blog

Ce articole am mai scris?

RogerDirect, AutoSense OS 3.0, MyPhonak sau inovatie, tehnologie si performanta – Noutati PHONAK august 2019

 Cu noua platforma Phonak Marvel 2.0, RogerDirect este disponibil acum pentru TOATE aparatele auditive Phonak Marvel

In luna august 2019, Phonak a lansat noua platforma Marvel 2.0, tehnologie creata si dezvoltata pentru a oferi purtatorilor de proteze auditive un maxim de performanta auditiva, cu un plus de conectivitate si o diversitate extinsa a optiunilor de auditie.

Noul portofoliu include Phonak Audéo M-RT, despre care se poate afirma ca este „singurul aparat auditiv integrat din lume care combină conectivitatea directă cu iOS și Android, Telecoil și reîncărcarea”. Audéo M-RT se bazează pe caracteristicile Marvel - sunet clar, conectivitate Bluetooth universală, reîncărcare, flux direct binaural și telecoil integrat (telebobina – mini bobina ce funcționează ca un mic receptor care preia semnale de la un sistem de buclă care acționează ca un câmp electromagnetic),  la care se adăuga functiile RogerDirect.


Performanța auditiva

Aparatele auditive Marvel cu RogerDirect ajută la eliminarea achizitiei si folosirii altor componente sau accesorii suplimentare necesare pentru a primi semnalul Roger, ceea ce duce la un dispozitiv care este cu până la 42% mai mic. Toți utilizatorii actuali ai aparatelor auditive Audéo Marvel pot accesa caracteristica RogerDirect printr-o actualizare a firmware-ului disponibilă la colaboratorii audiologi.

„Când Phonak a lansat pentru prima dată tehnologia Marvel în noiembrie 2018, purtătorii de aparate auditive din întreaga lume au avut, în sfârșit, acces la soluția auditivă integrală all-in-one care combină conectivitatea Bluetooth universală și reîncărcarea cu litiu, în acelasi timp oferind un sunet clar și bogat de la inceput. Am numit-o: „dragoste la primul sunet”, a declarat Martin Grieder, vicepreședinte global de marketing pentru Sonova. „Odată cu adăugarea lui RogerDirect, portofoliul Marvel se bazează pe acest succes, oferind purtatorilor de aparate auditive Marvel o abordare directa pentru două dintre cele mai dificile probleme cu care încă se confruntau: zgomotul și distanta.”

Mai multă conectivitate

Pe lângă RogerDirect, aparatele auditive Marvel 2.0 sunt acum capabile să asocieze două dispozitive audio Bluetooth în același timp. Acest lucru este util, în special, pentru purtătorii care dețin două telefoane mobile sau pentru cei care folosesc, în mod regulat, atât un smartphone, cât și un alt dispozitiv Bluetooth, precum computer-desktop, laptopuri, tablete și altele.

Mai multe optiuni

Tehnologia Phonak Marvel a fost extinsă pentru a oferi mai multe opțiuni. Pe lângă familia Audéo Marvel, portofoliul Marvel include acum si:

·       Phonak Bolero Marvel sau „primul aparat auditiv BTE din lume care transmite direct întregul conținut audio de la

dispozitivele iOS și Android”. Acesta dispune de o baterie incorporata, proiectată să dureze cel puțin șase ani, oferind purtătorilor o zi întreagă de auditie, inclusiv streaming cu o singură incarcare. Beneficiind de programul AutoSense OS 3.0, Bolero Marvel ofera o audiție „fără efort”, prin sesizarea împrejurimilor asociata cu nivelul de zgomot și efectueaza automat ajustările necesare în timp real. 

·       Phonak Sky Marvel - Familia de produse Sky M oferă primul sistem de operare personalizat conceput pentru copii, o

înțelegere mai bună a vorbirii in zgomot, un acces maxim la toate sunetele vocale și o baterie reîncărcabilă ce poate dura toată ziua. Portofoliul Phonak Sky M este disponibil într-o gamă variata de culori și dimensiuni, special concepută pentru a ajuta copiii cu grade ușoare, moderat severe, severe și profunde de pierdere a auzului.

 

O aplicație spectaculoasa, prietenoasa si intuitiva

Tot in august, Phonak a lansat aplicația smartphone actualizată - myPhonak, special concepută pentru a oferi purtătorilor o experiență auditivă mult îmbunătățită și personalizată. Noua aplicație myPhonak are multiple opțiuni avansate de personalizare, inclusiv de reducere a zgomotului, focalizarea vorbirii, jurnal personal de date, memorie auditiva a locatiilor preferate și multe altele. Pentru mai multa ușurință in utilizare, telecomanda Phonak Marvel este acum integrata în aplicația actualizată myPhonak.

 

Toată tehnologia Marvel utilizeaza sistemul de operare AutoSense OS 3.0 Phonak, program dezvoltat folosind inteligența artificială. Prin intermediul acestui program, aparatele auditive detecteaza, invata si se adapteaza automat mediului inconjurator pentru a oferi „cea mai bună experiență auditivă în orice mediu de ascultare”. Acest “simt automat” oferă performanțe nete si reduce considerabil efortul de ascultare în situații complexe de ascultare a mai multori vorbitori.

Informații suplimentare, imagini și videoclipuri despre tehnologia Phonak Marvel sunt disponibile la adresa: www.phonak.com, www.phonakpro.com/marvel, și pe canalul de YouTube.

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru ca asa am fost claditi si asa ne-am dorit sa ramanem; suntem altfel pentru ca oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali si merita tot ceea ce este mai bun din partea noastra
 

BUCURESTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, Bucuresti - 0770.617.707


RESITA 

Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caras Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP, in spatele Spitalului Judetean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005

Hai sa ne cunoastem!