PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

Blog

Ce articole am mai scris?

RogerDirect, AutoSense OS 3.0, MyPhonak sau inovație, tehnologie și performanță – Noutăți PHONAK august 2019

 Cu noua platformă Phonak Marvel 2.0, RogerDirect este disponibil acum pentru TOATE aparatele auditive Phonak Marvel

În luna august 2019, Phonak a lansat nouă platforma Marvel 2.0, tehnologie creată și dezvoltată pentru a oferi purtătorilor de proteze auditive un maxim de performanță auditivă, cu un plus de conectivitate și o diversitate extinsă a opțiunilor de audiție.

Noul portofoliu include Phonak Audéo M-RT, despre care se poate afirma ca este „singurul aparat auditiv integrat din lume care combină conectivitatea directă cu iOS și Android, Telecoil și reîncărcarea”. Audéo M-RT se bazează pe caracteristicile Marvel - sunet clar, conectivitate Bluetooth universală, reîncărcare, flux direct binaural și telecoil integrat (telebobina – mini bobina ce funcționează ca un mic receptor care preia semnale de la un sistem de buclă care acționează ca un câmp electromagnetic), la care se adăuga funcțiile RogerDirect.


Performanța auditivă

Aparatele auditive Marvel cu RogerDirect ajută la eliminarea achizitiei și folosirii altor componente sau accesorii suplimentare necesare pentru a primi semnalul Roger, ceea ce duce la un dispozitiv care este cu până la 42% mai mic. Toți utilizatorii actuali ai aparatelor auditive Audéo Marvel pot accesa caracteristica RogerDirect printr-o actualizare a firmware-ului disponibilă la colaboratorii audiologi.

„Când Phonak a lansat pentru prima dată tehnologia Marvel în noiembrie 2018, purtătorii de aparate auditive din întreaga lume au avut, în sfârșit, acces la soluția auditivă integrală all-in-one care combină conectivitatea Bluetooth universală și reîncărcarea cu litiu, în acelasi timp oferind un sunet clar și bogat de la început. Am numit-o: „dragoste la primul sunet”, a declarat Martin Grieder, vicepreședinte global de marketing pentru Sonova. „Odată cu adăugarea lui RogerDirect, portofoliul Marvel se bazează pe acest succes, oferind purtătorilor de aparate auditive Marvel o abordare directă pentru două dintre cele mai dificile probleme cu care încă se confruntau: zgomotul și distanța.”

Mai multă conectivitate

Pe lângă RogerDirect, aparatele auditive Marvel 2.0 sunt acum capabile să asocieze două dispozitive audio Bluetooth în același timp. Acest lucru este util, în special, pentru purtătorii care dețin două telefoane mobile sau pentru cei care folosesc, în mod regulat, atât un smartphone, cât și un alt dispozitiv Bluetooth, precum computer-desktop, laptopuri, tablete și altele.

Mai multe opțiuni

Tehnologia Phonak Marvel a fost extinsă pentru a oferi mai multe opțiuni. Pe lângă familia Audéo Marvel, portofoliul Marvel include acum și:

·       Phonak Bolero Marvel sau „primul aparat auditiv BTE din lume care transmite direct întregul conținut audio de la dispozitivele iOS și Android”. Acesta dispune de o baterie încorporată, proiectată să dureze cel puțin șase ani, oferind purtătorilor o zi întreagă de audiție, inclusiv streaming cu o singură încărcare. Beneficiind de programul AutoSense OS 3.0, Bolero Marvel oferă o audiție „fără efort”, prin sesizarea împrejurimilor asociată cu nivelul de zgomot și efectueaza automat ajustările necesare în timp real. 

·       Phonak Sky Marvel - Familia de produse Sky M oferă primul sistem de operare personalizat conceput pentru copii, o înțelegere mai bună a vorbirii in zgomot, un acces maxim la toate sunetele vocale și o baterie reîncărcabilă ce poate dura toată ziua. Portofoliul Phonak Sky M este disponibil într-o gamă variata de culori și dimensiuni, special concepută pentru a ajuta copiii cu grade ușoare, moderat severe, severe și profunde de pierdere a auzului.

 

O aplicație spectaculoasă, prietenoasă și intuitivă

Tot în august, Phonak a lansat aplicația smartphone actualizată - myPhonak, special concepută pentru a oferi purtătorilor o experiență auditivă mult îmbunătățită și personalizată. Noua aplicație myPhonak are multiple opțiuni avansate de personalizare, inclusiv de reducere a zgomotului, focalizărea vorbirii, jurnal personal de date, memorie auditivă a locațiilor preferate și multe altele. Pentru mai multă ușurință în utilizare, telecomanda Phonak Marvel este acum integrată în aplicația actualizată myPhonak.

 

Toată tehnologia Marvel utilizează sistemul de operare AutoSense OS 3.0 Phonak, program dezvoltat folosind inteligența artificială. Prin intermediul acestui program, aparatele auditive detectează, învață și se adaptează automat mediului înconjurător pentru a oferi „cea mai bună experiență auditivă în orice mediu de ascultare”. Acest “simț automat” oferă performanțe nete și reduce considerabil efortul de ascultare în situații complexe de ascultare a mai multor vorbitori.

Informații suplimentare, imagini și videoclipuri despre tehnologia Phonak Marvel sunt disponibile la adresa: www.phonak.com, www.phonakpro.com/marvel, și pe canalul de YouTube.

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164