PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

Testarea aparatului auditiv în lumea reală, în afara cabinetului!

Toate testele de stabilire a gradului și tipului de hipoacuzie se fac într-un mediu izolat fonic, astfel încât TU, ca pacient, să poți sesiza în căști sunetele și cuvintele la volumul cel mai mic. După această testare, în funcție de rezultatul audiogramei, se alege și se recomandă un anumit tip de aparat, ce trebuie să respecte niște caracteristici foarte clare pentru ca TU să poți beneficia de o reabilitare auditivă completă. 

     Testele din lumea reală ne ajută să înțelegem aspectele reale ale performanței aparatului auditiv. Următoarea noastră aventură pe #TărâmulSunetelor ne permite o evaluare extrem de specifică și precisă a aparatelor auditive în cele mai relevante medii. Cu siguranță, ați întâlnit foarte des situația/afirmația din partea altor purtători de aparate auditive: “În cabinet aud foarte bine, însă când ajung în lumea reală, la piață, la serviciu, pe stradă etc… lucrurile se schimbă și întâmpin probleme, nu mai aud așa de clar/atât de bine.”
     Am întâlnit foarte mulți pacienți ce au ajuns la noi și se plângeau de reglajele aparatelor auditive, ca acestea nu erau adaptate la nivelul de zgomot/câmpul sonor din lumea reală, cu trafic de mașini, claxoane, oameni ce vorbesc, “zumzaială” clasicaă a unui oraș. Aceștia ne spuneau că aparatele auditive le erau reglate strict după audiogramă și, apoi, plecau acasa; în cabinet era bine, era liniște și înțelegeau cu mult mai bine decât înainte, erau euforici și încântați, dar aceasta nu era o reabilitare auditivă corectă, deoarece, când ajungeau în medii zgomotoase, întâmpinau reale probleme de percepție ți înțelegere.
     Fiecarui pacient, în funcție de aparatele auditive pe care le are și de mediul social în care își desfășoară activitatea, trebuie să-i aloci timp și să-i faci în primele săptămâni/luni mai multe reglaje, astfel încât să ajungă la performanțe cu adevărat notabile în recuperarea auzului. Poate părea ciudat, însă, pentru a înțelege performantele aparatelor auditive, trebuie să le testezi în lumea reală. Da, testarea într-un mediu controlat ce respectă anumite standarde este importantă, însă combinația dintre ele, oferă pacientului o viziune clară asupra a ceea ce poate face și cum îl poate ajuta cu adevarat un aparat auditiv.
     #Phonak a lansat, după o lungă perioadă de testare, sistemul de operare automat denumit AutoSense OS.
     Acesta are, ca principală caracteristică, adaptarea continuă a aparatelor auditive în funcție de mediul în care se află, de continua schimbare a nivelului de zgomot, și toate acestea raportate la nivelul de pierdere auditivă pe care pacientul o are.
     Toate aceste elemente oferă un context bogat și complet al modului în care aparatele auditive se comportă, atât în ​​situații ideale, cât și în situații reale și neprevăzute.
     În cabinetele #AudioAlfa a fost creat un mix de reglaje raportat la informațiile strânse atât din mediul controlat în urma audiogramei, dar și din afara cabinetului, în urma informațiilor transmise de pacient încă de la prima purtare a apatelor auditive.
     Oferim în proba #gratuit, înainte de achiziție, anumite aparate auditive, pentru ca pacientul sa testeze performanțele aparatelor în toate mediile de zgomot/liniște și să vină la noi cu informații clare ce ne vor ajuta în reglajele cele mai fine. 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300