PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

Blog

Ce articole am mai scris?

Accesoriile aparatelor auditive în perioada de izolare

Pandemia asociată virusului COVID-19 ne-a pus într-o situație unică. Sunt vremuri complicate pe care nu le vom uită ușor... Sunt vremuri în care ne confruntăm cu multiple provocări, una dintre cele mai complicate fiind auto-izolarea. Vestea bună este că accesoriile aparatelor tale auditive te pot ajută în această perioadă în care dorința de socializare este atât de importantă!

Indiferent dacă locuiești cu familia sau singur, contactele sociale s-au redus considerabil în ultima perioada. În special pentru cei care locuiesc singuri, păstrarea legăturilor virtuale este de o importantă majoră, izolarea și lipsa socializării conducând la depresie și la o deterioare a stării de sănătate.

Cum putem rămâne în legătură cu cei dragi în perioada izolării?

În zilele noastre, există multe metode de a păstra legătură: prin apeluri telefonice, prin apeluri video, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor de socializare. Apelurile video au marele avantaj de a creea impresia de apropiere, permițând vizualizarea expresiilor faciale și corporale. În plus, apelurile video îți permit împărtășirea detaliată a unor mici reușite personale, chiar și în izolare: un desen amuzant al nepotului, o prăjitură delicioasă a mamei sau noul turn de lego construit cu ajutorul tatălui! Urmărirea jurnalelelor informative de la TV este un alt factor care te ajută să rămâi conectat la realitatea de astăzi, deși trebuie să menționăm că este important să nu abuzăm de acestea pentru că pot creea o senzație de supraplin.

Însă toate aceste metode de conexiune necesită un auz cât mai bun. Și aici intră în joc accesoriile aparatelor auditive!

Pentru apeluri telefonice sau video, aparatele auditive #PHONAKMARVEL pot transmite wireless direct sunetele din smartphone-urile iOS sau Android, sau din orice alt telefon cu conexiune Bluetooth. Pe scurt, puteți auzi o conversație sau ascultă muzică direct în aparatele auditive fără problemele cauzate de zgomotele din jur, iar conexiunea aparatelor auditive Phonak Marvel la telefon este extrem de ușor de realizat.

În multe situații, când partenerul conversațional este aproape și zgomotul de fond este moderat, aparatele auditive își fac foarte bine treaba. Dar acest lucru se poate schimbă când zgomotul de fundal crește sau partenerul de conversație este la distanță. Folosirea unui dispozitiv de tip microfon cum este Phonak Roger Microphone în aceste situații, poate fi de mare ajutor. Acest dispozitiv își va dovedi pe deplin utilitatea în situații de conversații animate la masă în familie sau când interlocutorul este în altă camera sau în curte. În plus, are marele avantaj de a se putea conecta inclusiv la implanturile cohleare și BAHA.

Vizionarea emisiunii preferate la televizor poate fi, de asemenea, o provocare, mai ales dacă mediul în care trăiești este unul zgomotos. De aceea, accesoriile aparatelor auditive sunt atât de importante! Phonak are o serie de accesorii diferite cum ar fi TV Connector ce te pot ajută să #auzi clar în diferite situații solicitante de acasă, cum ar fi cel menționat mai sus.  

 

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164