PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator, Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN)  0770.466.297

FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator, Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea)  0744.325.300

Noul aparat auditiv Phonak Audéo Lumity Life – reîncărcabil și cu un sistem de operare mai avansat

Știai că, până în 2050, se estimează că aproape 2,5 miliarde de oameni vor avea un anumit grad de pierdere a auzului? Sună șocant, nu-i așa?

Vestea bună este că, pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni apelează la reabilitare auditivă, nici tehnologia nu stă pe loc, ci aduce cu ea transformări inovative care fac din viața persoanelor cu deficiențe de auz o experiență aproape la fel de plină de oportunități precum a celor cu auzul la capacitate maximă. În rândurile de mai jos, îți povestim tot ce trebuie să știi despre noul aparat auditiv Phonak Audéo Lumity Life - un adevărat exemplu în ceea ce privește posibilitățile pe care aparatele auditive performante le pot oferi utilizatorilor lor. Cum diferă de modelele anterioare, ce înseamnă un sistem de operare mai avansat și practic, cum îți poate îmbunătăți viața - îți răspundem la toate întrebările în câteva minute. Gata, hai să începem! 

 

 

Cum diferă aparatul auditiv Phonak Audéo Lumity Life de modelele anterioare?

Phonak, unul dintre cei mai mari furnizori globali de aparate auditive din lume, a lansat în august 2022 noul său aparat auditiv Phonak Audéo Lumity Life, care se bazează pe seria Paradise din toamna anului 2020, dar vine cu noi beneficii care transformă total experiența oricărui utilizator. Lumity Life a fost dezvoltat cu ajutorul inteligenței artificiale și antrenat prin intermediul acesteia pentru a identifica cu precizie diferite medii de ascultare. Acesta reușește să armonizeze numeroasele caracteristici de confort și de înțelegere a vorbirii pentru a se adapta exact la mediul în care te afli.

 

Iată cum: 

 

  • Sistem de operare mai avansat: Phonak Audéo Lumity Life dispune de un sistem de operare mai avansat care se adaptează la nevoile tale specifice de ascultare. Acest lucru înseamnă că dispozitivul își poate ajusta automat setările în funcție de mediul de ascultare, oferindu-ți o calitate și o claritate optimă a sunetului. Cu ajutorul SpeechSensor, un algoritm care detectează direcția din care provine semnalul principal de vorbire, Lumity Life îți va permite să înțelegi o conversație cu 15% mai bine chiar și atunci când vorbirea vine din lateral sau din spate, reducând în același timp efortul de ascultare cu 11%. Practic, acest lucru înseamnă și o reducere a senzației de oboseală pe care multe persoane cu deficiențe de auz o resimt la finalul zilei;

  • Baterie reîncărcabilă: Spre deosebire de unele dispozitive Phonak mai vechi și de alte aparate auditive de pe piață, Phonak Audéo Lumity Life dispune de o baterie reîncărcabilă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să îți faci griji cu privire la înlocuirea constantă a bateriilor de unică folosință, ceea ce poate fi scump și incomod. Tot ce trebuie să faci este să pui dispozitivele auxiliare în carcasă și acestea se vor încărca complet în doar trei ore. Versiunea portabilă îți va permite să le încarci de până la trei ori în timp ce ești în mișcare;

  • Design discret: Phonak Audéo Lumity Life are un design elegant și discret care îl face practic invizibil atunci când este purtat. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care se pot simți stânjenite de purtarea unui aparat auditiv. Poți alege din mai multe nuanțe pentru a găsi dispozitivul care se potrivește perfect stilului tău de viață;

 

  • Reducerea eficientă a zgomotului: Phonak Audéo Lumity Life dispune de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului, care poate ajuta la filtrarea zgomotului de fond și la îmbunătățirea înțelegerii vorbirii în medii zgomotoase. Noul StereoZoom 2.0 al Lumity Life ajustează în mod inteligent puterea de focalizare pe măsură ce crește nivelul de zgomot. Poți chiar să reglezi puterea de focalizare a StereoZoom 2.0, după preferințele tale și în timp real, prin intermediul cursorului Speech Focus din aplicația myPhonak. În acest fel, nu va mai trebui să alegi mereu aceleași restaurante liniștite pentru a te întâlni cu prietenii sau familia, ci poți încerca locuri noi;

  • Compatibilitate cu tehnologia modernă: Phonak Audéo Lumity Life este compatibil cu tehnologia modernă, cum ar fi telefoanele inteligente sau alte dispozitive smart din casa ta. Transmite apeluri telefonice și muzică direct pe aparatul auditiv. Lumity Life se asociază cu aplicația myPhonak și cu dispozitivele cu Bluetooth® pentru a te ajuta să te conectezi cu lumea din jurul tău.

 

Bonus, Lumity Life este un aparat auditiv rezistent la apă și transpirație, precum și monitorizează parametrii privind starea ta de sănătate.

 

 

Phonak Audéo Lumity Life îți poate îmbunătăți semnificativ viața. Și face acest lucru în mai multe moduri:

 

Îți oferă o calitate clară și naturală a sunetului 

Desigur, niciun aparat auditiv nu poate reproduce sunetul așa cum o face un auz sănătos, dar Lumity Life dispune de o tehnologie avansată care te aduce mai aproape de acest nivel, deoarece, indiferent cine vorbește sau unde te afli, vei putea ajusta modul în care auzi în funcție de nevoile tale din acel moment.

 

Îți oferă mai multă încredere

Tehnologia SmartSpeech a Lumity Life, care cuprinde o serie de funcții dezvoltate pentru a îmbunătăți înțelegerea vorbirii, cum ar fi SpeechSensor și StereoZoom 2.0 de care aminteam mai sus, precum și multe altele, îți va da o doză considerabilă de încredere, analizând rapid mediul înconjurător și efectuând automat ajustări pe baza sunetelor pe care le aude.

 

Îți oferă oportunitatea unor interacțiuni sociale mai împlinitoare

Îmbunătățirea auzului poate duce la o mai bună comunicare cu familia, prietenii și colegii tăi de muncă. Lumity Life îți va oferi oportunitatea unor interacțiuni mai împlinitoare cu persoanele importante din viața ta, vei putea înțelege mult mai bine ceea ce se discută cu tine sau în jurul tău și vei putea contribui cu propriile opinii fără a fi nevoit să te îngrijorezi în permanență de zgomotul din jurul tău. 

 

 

Pentru a afla și mai multe detalii interesante despre ce poate face aparatul auditiv Phonak Audéo Lumity Life și cum poți profita la maximum de acesta, te așteptăm în unul dintre cabinetele Audio Alfa din țară, unde poți beneficia gratuit de o audiogramă tonală și vocală, de examinare otoscopică, de consiliere în alegerea aparatului auditiv, probă cu aparate auditive de diferite performanțe, reglaje corecte și eficiente. În plus, te ajutăm (consiliem) cu pașii necesari pentru a obține decizia / reducerea prin Casa de Asigurări de Sănătate în valoare de 1058,77 lei. Acum ai posibilitatea de plată în 12 rate fără dobândă prin TBIPay pentru orice aparat auditiv din portofoliul nostru. Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300