PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Cabinetele Audio Alfa sunt aici...

Phonak Lumity - cele mai noi aparate auditive din 2023

În acest articol, vă prezentăm cele mai recent lansate dispozitive de la Phonak, care promit să-ți ofere o experiență auditivă de neegalat. Îți povestim mai multe despre cum anume reușesc ele acest lucru, dar și despre caracteristicile și beneficiile fiecărui model.

Aflată în prima linie a tehnologiei pentru aparate auditive, Phonak acordă o atenție deosebită cercetării și dezvoltării. Ei investesc continuu în tehnologii de ultimă oră pentru a răspunde unei game largi de nevoi auditive. Cea mai recentă familie de produse a lor, Phonak Lumity, este concepută pentru a redefini modul în care percepem aparatele auditive. În acest articol, analizăm mai îndeaproape noile dispozitive lansate ca parte a familiei Lumity: Audeo Life, Sky, Naida și Cros. Ce pot face acestea pentru auzul tău? Descoperă în rândurile de mai jos!

 

Ce face ca Phonak să fie diferit?

Înainte de a prezenta noii membri ai familiei Phonak, s-ar putea să te întrebi, în mod justificat, de ce acest producător de aparate auditive este unul dintre cei mai buni din lume și de ce sunt dispozitivele sale printre cele mai potrivite? Ei bine, răspunsul este ușor de observat dacă ne uităm la istoria Phonak, care și-a dovedit de nenumărate ori dedicarea pentru inovație, calitate și soluții orientate către utilizator. Produsele lor prezintă adesea cele mai recente inovații, cum ar fi procesarea avansată a sunetului, conectivitatea wireless, anularea zgomotului, și tehnologia de recunoaștere a vorbirii.

 

Phonak oferă o gamă largă de aparate auditive care răspund diferitelor nevoi auditive, fie că vorbim de o pierdere ușoară, severă sau profundă a auzului, de soluții auditive unice pentru copii sau de provocări specifice, cum ar fi pierderea unilaterală a auzului, Phonak are un dispozitiv dezvoltat pentru a răspunde fiecărei cerințe, fiecare în parte cu mai multe specificații tehnice și caracteristici diferite. Mai mult, aparatele auditive Phonak sunt personalizabile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui individ, având în vedere confortul utilizatorului, designul, culorile dar și formele discrete. 

 

Phonak depune toate eforturile pentru a face dispozitivele sale mai accesibile unui număr cât mai mare de utilizatori, cu diferite tipuri și grade de pierdere a auzului și diferite stiluri de viață. Să vedem ce au pregătit de data aceasta!

 

Phonak Audeo Life: tehnologie destinată clarității auzului tău

Acest dispozitiv remarcabil este gândit pentru cei cu pierderi de auz, fie ușoare, fie severe, și se mândrește cu funcții de ultimă generație care vor face ca lumea din jurul tău să sune clar, fără niciun efort. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale modelului Audeo Life este capacitatea îmbunătățită de recunoaștere a vorbirii. Cu algoritmii săi avansați de procesare a sunetului, acesta poate face distincția între vorbire și zgomotul de fond, asigurându-se că conversațiile sunt mai clare ca niciodată. De asemenea, Audeo Life dispune de o tehnologie de ultimă generație de reducere a zgomotului, care îi ajută pe utilizatori să se concentreze asupra sunetelor care contează cel mai mult pentru ei.

 

În plus, Audeo Life este echipat cu cele mai recente opțiuni de conectivitate. Acesta se conectează la smartphone-uri, tablete și alte dispozitive, fără probleme, permițând utilizatorilor să transmită apeluri telefonice, muzică și alt conținut audio direct către aparatele auditive. Acest nivel de conectivitate universală oferă posibilitatea unor experiențe mult mai captivante și mai interactive.

 

Sursă foto: phonak.com

 

Phonak Sky: noi posibilități pentru copiii cu hipoacuzie

Pentru copiii care suferă de hipoacuzie, Phonak Sky este o soluție revoluționară. Acest aparat auditiv pediatric oferă funcții avansate și o construcție robustă pentru a se asigura că cei mici pot explora lumea din jurul lor cu încredere. Știai că copiii își petrec aproape 90% din ziua de școală expuși la vorbire în medii zgomotoase? Tocmai de aceea, această nouă versiune se concentrează pe prioritizarea înțelegerii vorbirii în medii zgomotoase. Noul aparat auditiv Sky Lumity (L) are un design prietenos și vine într-o gamă de culori strălucitoare pentru a-l face cât mai atractiv în ochii celor mici. În plus, Sky are o rezistență impresionantă la apă și praf, permițându-le copiilor să ducă un stil de viață activ fără a compromite performanța aparatului auditiv.

 

Una dintre caracteristicile deosebite ale Phonak Sky este compatibilitatea RogerDirect™. Această caracteristică permite streamingul direct de pe dispozitivele Roger, facilitând implicarea copiilor în activitățile din clasă și în interacțiunile sociale. Phonak Sky le permite cu adevărat copiilor să se conecteze la lumea din jurul lor, asigurându-se, în același timp, că nevoile lor auditive sunt satisfăcute. Atunci când îl folosesc împreună cu Roger, copiii experimentează o înțelegere a vorbirii cu 34% mai bună în comparație cu utilizarea exclusivă a aparatelor auditive, având acces la 5.300 de cuvinte suplimentare pe zi, iar acest lucru se traduce practic într-o sumedenie de noi posibilități.

 

Sursă foto: phonak.com

 

Phonak Cros: soluția perfectă pentru pierderea unilaterală a auzului

În cazul unei pierderi de auz unilaterale, în care o ureche are un auz normal, iar cealaltă are o pierdere de auz semnificativă, găsirea unei soluții adecvate poate fi o adevărată provocare. Phonak Cros este conceput pentru a aborda această problemă specifică, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. 

 

Sistemul Cros cuprinde două componente: un microfon purtat pe urechea cu pierderea de auz (urechea cu auz mai slab) și un receptor plasat pe urechea cu auzul mai bun. Microfonul captează sunetele de la urechea cu auzul mai slab și le transmite fără fir către receptorul de pe urechea cu auzul mai bun. Acest lucru creează o experiență de ascultare asemănătoare cu cea stereo, permițând utilizatorilor să audă sunete din toate direcțiile, chiar și în medii zgomotoase.Phonak Naida: cel mai puternic dintre toate

Phonak Naida este un aparat auditiv conceput special pentru persoanele cu pierderi auditive severe până la profunde. Acesta oferă o soluție performantă și durabilă, care garantează că utilizatorii pot auzi chiar și cele mai fine sunete cu o claritate remarcabilă.

 

Printre cele mai remarcabile caracteristici ale Naida L se numără capacitatea sa de procesare adaptivă a sunetului. Aceste aparate auditive sunt echipate cu AutoSense OS 5.0, cel mai avansat sistem de operare Phonak de până acum. Această tehnologie avansată valorifică învățarea automată bazată pe inteligență artificială și analizează constant mediul înconjurător de până la 700 de ori pe secundă, adaptându-se automat la contextul unic al purtătorului. 

 

Sursă foto: phonak.com

 

Ești interesat să afli mai multe sau chiar să încerci aceste noi dispozitive? Te așteptăm în unul dintre cabinetele Audio Alfa. Contactează-ne cu un click aici.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164


TIMIȘOARA

B-dul Victor Babeș nr. 20, jud. Timiș - 0774066523


BUZĂU - Audio Clinic Sound - Colaborator

Strada Patriei, nr. 88 (în incinta Centrului Medical ANGI SAN), jud. Buzău - 0770.466.297


FOCȘANI - Audio Chic - Colaborator

Strada Popa Șapcă, nr. 1 (în incinta clinicii ORL Dr. Merchea) - 0744.325.300