PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

 BUCURESTI, B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1 0770.617.707

 RESITA, Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caras Severin 0770.617.982

 DEVA, Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

Preturile oferite sunt avantajoase, deoarece le-am conceput gandindu-ne la posibilitatile financiare ale tuturor pacientilor nostri. Vom gasi impreuna o varianta accesibila si eficienta, care sa-ti rezolve problema auditiva si sa nu reprezinte o investitie majora pentru tine. Iata ce-ti asiguram:

  • Testare complet GRATUITA pentru identificarea aparatului auditiv potrivit
  • Consultanta specializata si cele mai eficiente solutii pentru problema ta
  • Pretul de pornire pentru aparatele auditive performante de la 1.008 lei

Daca vrei sa cumperi cel mai ieftin aparat auditiv, doar din dorinta de a plati mai putin, sunt sanse foarte mari ca acesta nu se potriveasca cu tipul si gradul de hipoacuzie de care suferi, astfel ca produsul nu-ti va fi de niciun folos in final. Pentru a-ti asigura reabilitarea auditiva completa, vom cauta sa-ti oferim cel mai potrivit aparat auditive. Tinand cont de necesitatile tale particulare, cautam alaturi de tine solutiile optime, care sa iti ofere ajutorul necesar si sa se incadreze intr-un buget confortabil.

Ce trebuie sa stii?

  • Valoarea minima a unui aparat auditiv (1.008 lei) se poate obtine de la stat, prin depunerea unui dosar la Casa de Asigurari din judetul tau, fiind un ajutor binevenit pentru a acoperi o parte din cheltuieli. In momentul in care se aloca fonduri, vei primi o decizie prin posta, cu care te asteptam apoi in cabinetele noastre, sa alegem o solutie potrivita nevoilor tale, care se incadreaza in aceasta suma obtinuta sau cu achitarea unei diferente.
  • Aparatele auditive se elibereaza DOAR in urma unor teste, care au ca rezultat final gradul de hipoacuzie (cat de scazut este nivelul auzului) si in urma unei recomandari din partea audiologului.
  • In functie de gradul de degradare a auzului, specialistii nostri iti vor recomanda o anumita categorie de aparate alese in mod personalizat, care au specificații tehnice și funcționalitați diversificate.
  • In functie de puterea aparatului, de parametrii tehnici doriti, de conectivitate, de reincarcare, sau de alti astfel de factori relevanti, se stabileste un pret pentru aparatul auditiv necesar imbunatatirii auzului.
  • In fiecare cabinet vei gasi o lista de preturi pentru toate produsele din portofoliul nostru. Dupa realizarea audiogramei si identificarea problemelor de auz vom proba diverse tipuri de aparate auditive, urmand ca la finalul consultatiei sa determinam care sunt produsele optime si costul final.

 

Ce iti oferim? Iti oferim GRATUIT

Audiograma tonala si vocala

Consultanta si recomandari aparate auditive

Proba si teste cu mai multe aparate auditive

Reglaje aparate auditive* – 5 ani  

 

*daca aparatele au fost achizitionate de la Audio Alfa

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru ca asa am fost claditi si asa ne-am dorit sa ramanem; suntem altfel pentru ca oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali si merita tot ceea ce este mai bun din partea noastra
 

BUCURESTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, Bucuresti - 0770.617.707


RESITA 

Aleea Tarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caras Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Imparatul Traian, nr. 33, parter (in incinta CARP, in spatele Spitalului Judetean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005