PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

Phonak Audio Marvel

Sunet clar și bogat
Când spunem dragoste la primul sunet, nu înseamnă doar prima dată când încerci noul aparat auditiv Marvel, ci de fiecare dată când îl vei purta! Asigurând o mai bună înțelegere a vorbirii în zgomot cu mai puțin efort de a asculta, veți rămâne uimiți de cât de bine funcționează și se adaptează la activitatea dumneavoastră din fiecare zi.

Conectare directă la telefoanele inteligente, televizor, tablete și multe altele dispozitive electronice
Phonak Audeo Marvel se poate conecta direct la telefoanele smartphone iOS sau Android sau la alte telefoane compatibile Bluetooth®. Cu Phonak TV Connector aveți o soluție simplă pentru a vă putea bucura de programele TV preferate și filme. Utilizați asistența auditivă Marvel pentru apeluri hands-free și pentru a asculta la TV, muzică, podcast-uri și multe altele. Întotdeauna veti avea o calitate superioară a sunetului la streaming; este ca și cum ați folosi căști fără fir - poate chiar mai bine, deoarece aparatele auditive Marvel pot distinge toate semnalele și se ajustează automat pentru a vă oferi o calitate optimizată a sunetului.

Modele reîncărcabile
Disponibile cu o tehnologie reîncărcabilă puternică, aparatele auditive Marvel sunt ușor de folosit, se încarcă rapid și îți oferă o zi plină în care să te bucuri de un auz normal, inclusiv streaming. Acest lucru înseamnă că nu mai ești nevoit să folosești bateriile de unică folosință!

Aplicația myPhonak
Noua platformă de servicii digitale Phonak este dedicată îmbunătățirii nevoilor personale de ascultare. Folosind aplicația myPhonak, beneficiați de acces la serviciul de asistență medicală și la serviciul de asistență la distanță, astfel încât să vă poată personaliza/configura experiența personală de ascultare în timp real.

Totul combinat într-o tehnologie minunată 
Ceea ce scoate în evidență noua platformă Marvel, nu sunt doar caracteristicile individuale ale fiecărei funcții/aplicații, ci combinația acestora într-un tot unitar. Acestea oferă toate tehnologiile de ultimă oră a celor de la Phonak, integrate într-un sistem coerent ce lucrează împreună armonios, pentru ca TU să fi pe deplin mulțumit.

Ce poate face Phonak Audéo Marvel?
AutoSense OS 3.0
Cea mai nouă generație a tehnologiei brevetata de Phonak recunoaște și se adaptează automat mediului pentru a potrivi cu precizie mai multe situații de ascultare. Acesta vă oferă:
⦁ O calitate superioară a sunetului;
⦁ Îmbunătățirea calității sunetului, menținând în același timp performanța auzului și înțelegerea vocală;
⦁ Recunoaște și se adaptează automat pentru a se potrivi cu precizie mai multor situații de ascultare decât înainte;
⦁ Primul ajutor de auditie din lume, care clasifică semnalele streaming.
Tehnologia Binaural VoiceStream ™

Această tehnologie unica de la Phonak a fost dezvoltată pe baza faptului că două urechi aud mai bine decât una singura. Transmite lărgimea de bandă audio în timp real și bidirecțional, abordând situațiile de ascultare provocatoare, simulând ceea ce face creierul cu sunetele din ambele urechi. Această conectare a celor două dispozitive auditive se asigură că puteți beneficia de o audiție remarcabilă în ambele urechi, în special într-un mediu zgomotos, la telefon sau când purtătorul aparatelor auditive nu are în faâa interlocutorul cu care comunică.
Conectivitate Bluetooth cu telefoane inteligente (iOS și Android) sau alte telefoane compatibile Bluetooth®.

Spre deosebire de orice alt aparat auditiv disponibil, Marvel se poate conecta direct la telefonul smartphone iOS sau Android sau la alte telefoane compatibile Bluetooth® pentru a transmite orice fel de sunet. Permite efectuarea de apeluri telefonice și chiar notificări telefonice de voce - toate acestea pot fi setate pentru a auzi direct prin intermediul aparatelor auditive. Marvel oferă, de asemenea, un streaming audio de calitate stereo pentru muzică, clipuri video, podcast-uri și multe altele. 
Tehnologia AirStream ™

Phonak Audéo Marvel oferă de asemenea, funcția AirStream ™ pentru a furniza streaming de top de la orice televizor sau sistem stereo. TV Connector este o soluție simplă de conectare și redare, pentru a putea sa vă bucurati de o calitatea superioară a sunetelor pentru emisiunile TV si filmele preferate. Este ca și cum ați folosi căști fără fir – cu un plus evident, deoarece aparatele auditive de la Marvel pot distinge toate semnalele și se ajustează automat pentru a vă oferi o calitate a sunetului optimizată.
eSolutions cu aplicații inteligente

Phonak eSolutions este o nouă suită de aplicații și soluții inteligente, concepute pentru a vă conecta cu clienții dvs. Aceasta oferă o selecție de servicii bazate pe comunicare la distanță, precum și soluții care oferă o mai mare autonomie a utilizatorului.
⦁ Suport video la distanță în timp real;
⦁ Urmărirea experienței auditive;
⦁ Transcrieri de apeluri telefonice;
Roger ™

O altă noutate în tehnologia auditivă pentru aparatele auditive Marvel, o reprezintă inovația RogerDirect ™ care permite microfoanelor Roger să “comunice” direct cu aparatele auditive Marvel fără a fi nevoie să atașați un receptor extern. Cu această inovație unică, puteți participa pe deplin la conversații chiar și în medii foarte zgomotoase, cum ar fi restaurantele, întâlnirile la locul de muncă, sedinte și activitățile școlare.
Litiu-Ion tehnologia pentru bateriile reîncărcabile

Phonak a facut un pionierat în ceea ce înseamnă introducerea tehnologiei bateriilor reîncărcarcabile litiu-ion în industria aparatelor auditive. Bateriile sunt proiectate pentru o durata de viață de 6 ani. Vă puteți bucura o zi întreagă de un auz normal, inclusiv streaming, fără să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriilor. Suporturile auditive reîncărcabile sunt echipate cu opțiuni de încărcare ușor de utilizat, incluzând noua carcasă Mini-încărcător cu priză standard de încărcare USB-C.
Phonak Audéo ™ Marvel

Audeo Marvel vine cu 5 modele și 9 variante de culori, pentru a se potrivi preferințelor dvs. individuale. Phonak Audéo Marvel a fost votat la CES 2019 Innovation Award Honoree în categoria Accesibilitate, Premiile CES Innovation Awards fiind cele mai importante programe de premiere a tehnologiilor de consum din lume.
Tehnologia revolutionară Marvel cu conectivitatea universală Bluetooth® este prima din lume care suportă în totalitate streaming binaural direct de la Android ™, iPhone® și multe alte dispozitive. 

Marvel: cel mai recomandat!
Într-un sondaj realizat în Canada, Germania și SUA, a fost cerută părerea unui număr de 204 profesioniști din domeniul auditiv (medici și audiologi-audioprotezisti) cu privire la experiența lor cu aparatele auditive Marvel. 95% dintre aceștia au declarat că ar recomanda Phonak Audéo Marvel persoanelor cu deficient de auz.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164