PROGRAM Luni - Vineri 08:00 - 17:00

BUCUREȘTI , B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scară A, parter, ap. 1 0770.617.707

REȘIȚA , Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, Caraș-Severin 0770.617.982

DEVA , Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP), Hunedoara 0733.021.763

BISTRIȚA, B-dul Decebal, nr. 15, parter  0771.671.005

CÂMPULUNG MOLDOVENESC, Calea Bucovinei, nr. 53  0771.550.164

Phonak Paradise

PHONAK Audeo Paradise

Nu există nimic asemănător cu sunetul Pradisului.

O experiență auditivă de neuitat. Phonak Audeo Paradise este rezultatul a zeci de ani de experiență tehnologică, inovație și pasiune. Întruchipează motivația și determinarea noastră de a dezvolta un dispozitiv despre care credem că este cea mai bună soluție posibilă pentru purtătorii de aparate auditive.

Pentru a realiza acest lucru, am luat învățăurile de la predecesorul sau, cel mai bine vândut aparat auditiv și am facut Phonak Paradise și mai bun. Compus din componente hardware noi, Paradise duce performanța auditivă la nivelul următor având și mai multe funcții noi. Rezultatul? Un aparat auditiv care oferă o experiență auditivă de neegalat:
  • Sunet clar, natural
  • Înțelegere a vorbirii excelentă
  • Anulare personalizată a zgomotului
  • Acces facil la aplicații smart
  • Conectivitate la smarphone-uri, TV și multe altele
  • Disponibil pentru orice dispozitiv
  • Noul control tactil pentru acces ușor la funcționălitățile Bluetooth

Acces facil la aplicații smart. Nu este doar o altă aplicație - este modalitatea inteligentă de a vă controla aparatele auditive Phonak PAradise, de a accesa funcții utile și de a vă personaliza setările. Descărcați aplicația myPhonak (Google Play say App Store) și profitați din plin de aparatele dvs. auditive. Iată o privire asupra a ceea ce este posibil.

Telecomanda va permite să reglați și să controlați aparatele auditive în timp real. Imaginați-vă cât de comod este să puteți regla nivelul de anulare dinamică a zgomotului pentru a putea purta o conversație cu un prieten într-un restaurant zgomotos. De asemenea, puteți configura controlul tactil în funcție de preferințele dvs.

Asistența la distanță permite specialistului dvs. să vă regleze și ajusteze aparatele auditive în timp real. Acest lucru este util în situațiile în care nu puteți ajunge la clinică sau pur și simplu doriți ca specialiștii dvs. să vă optimizeze aparatele auditive în situații din viața reală și nu numai în clinică.

Înțelegere a vorbirii execelenta. A intelege pe cineva care vorbeste incet sau vorbește de la distanță într-un mediu liniștit este o provocare. Phonak Audeo Paradise abordează această provocare prin intensificarea vorbirii în șoaptă cu o caracteristică inovatoare numită Speech Enhancer. Redescoperiți bucuria comunicării cu prietenii, colegii sau cei dragi. 

Noul control tactil pentru acees ușor la functionalități Bluetooth. Imaginați-vă ... doar atingând urechea, puteti prelua apelurile telefonice, reda muzică sau porni asistentul vocal. Un senzor de mișcare din apartul auditiv vă permite preluarea unui apel telefonic fără efort, activarea asistentului vocal și întreruperea sau continuarea transmiterii conținutului media. Pentru a completa funcția de control tactil, Phonak Paradise folosește microfonul încorporat pentru a vă permite să vă bucurați de adevărate apeluri telefonice hands-free și activarea asistentului vocal.

Anulare personalizată a zgomotului. Cât de mult efort este nevoie pentru a putea urmări o conversație atunci când vorbirea vine din față iar zgomotul din spate și din lateral? Acest lucru poate varia în funcție de tipul camerei în care vă aflați sau chiar de modul în care vă simțiți la momentul respectiv. Aplicația myPhonak 4.0 vă permite să profitați la maxim de aparatele dvs. auditive Pardise. Aceasta oferă diverse controale și functionalități care vă permit să personalizați setările aparatului auditiv în timp real. Restaurantul este prea zgomotos? Nicio problemă, doar creșteți puterea de anulare a zgomotului pentru mai mult confort.

Conectivitate la smartphone-uri, TV si multe altele. 

Disponibil pentru orice dispozitiv.
Phonak Paradise se conectează direct la dispozitivele dvs. iOS, Android sau alte dispozitive compatibile Bluetooth, astfel încât să pueți reda conținutul media direct în aparatele dvs. auditive.

Conexiuni Bluetooth multiple. În plus, vă puteți bucura de mai multă conectivitate, putându-le asocia simultan cu opt dispozitive. De asemenea pot fi conectate la două dispozitive compatibile Bluetooth și de a alterna între ele fără probleme. Posibilitatea conexiunilor multiple reprezintă un avantaj, în special în lumea virtuală în care trăim astăzi. 

Thnologia AirStream. Paradise acceptă de asemenea accesorii precum Phonak TV connector pentru streaming direct de pe orice televizor sau sistem de divertisment. Și pentru că Phonak Paradise poate distinge între vorbirea transmisă și muzică, vă puteți bucura de o calitate excelentă a sunetului.

Aparatele auditive reîncărcabile Paradise se încarcă rapid și sunt de lungă durată. Sunt partenerul perfect dacă sunteți mereu în mișcare. Păstrați-le încărcate și scăpați de grija bateriilor.
Phonak Mini Charger Case cu priză de încărcare standard USB-C, este un încărcător compact pentru două aparate auditive.
Phonak Charger Case Combi este și încărcător și carcasă de protecție.
Phonak Power Pack este o baterie externă Phonak și poate fi așezata cu ușurință pe partea inferioară a încărcătorului.

O bucată de paradis pentru dvs.


Când te gândești la paradis, te gândești la culori frumoase și naturale. Găsiți aparatul auditiv Paradise care se potrivește stilului, stării de spirit sau personalității dvs. și alegeți dintre 7 culori având la dispoziție o opțiune pentru model reîncărcabil.

Faceți primul pas pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții cu Phonak Paradise

Când auzi bine, ești pregătit pentru viața pe care și-o dorești. Studiile arată că tratarea hipoacuziei poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării dvs. socio-emoționale, cognitive și fizice.

Noi, “Echipa Audio Alfa” suntem altfel. Suntem altfel pentru că așa am fost clădiți și așa ne-am dorit să rămânem; suntem altfel pentru că oamenii care ne trec pragul sunt oameni speciali și merită tot ceea ce este mai bun din partea noastră.
 

Centrele AudioAlfa

BUCUREȘTI

B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, ap. 1, interfon 01, sector 4, București - 0770.617.707


REȘITA 

Aleea Țarcului, Bloc 5, scara B, parter, ap. 1, jud. Caraș-Severin - 0770.617.982


DEVA

Str. Împăratul Traian, nr. 33, parter (în incinta CARP, în spatele Spitalului Județean), jud. Hunedoara - 0733.021.763


BISTRIȚA

B-dul Decebal, nr. 15, parter, jud. Bistrița-Năsăud - 0771.671.005


CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Calea Bucovinei, nr. 53, jud. Suceava - 0771.550.164